Hanzlík & Štěpánková: Rodinku pokřtili cyankáli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hanzlík & Štěpánková: Rodinku pokřtili cyankáli!

Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem křtili první ze třech DVD Takové normální rodinky jedem cyankáli!
Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem křtili první ze třech DVD Takové normální rodinky jedem cyankáli!  (Aha!: Kateřina KALIBÁNOVÁ)

PRAHA – První díly Takové normální rodinky jsou už na DVD! Legendární seriál o soužití tří generací s Danou Medřickou, Marií Rosůlkovou, Eduardem Cupákem či Zdeňkem Řehořem v pražském kině Mat pokřtili dva z posledních třech žijících hlavních hrdinů seriálu Jaromír Hanzlík (58) a Jana Štěpánková (72).

Ta kromě toho, že hrála v »Rodince« jednu z hlavních rolí, byla i manželkou jejího režiséra Jaroslava Dudka. Daniela Kolářová (60), seriálová manželka Hanzlíka, se omluvila na poslední chvíli pro nemoc. A čím se křtilo? „Přinesla jsem místo šampaňského cyankáli,“ překvapila hosty křtu Jana Štěpánková s tím, že babička v podání Marie Rosůlkové psala detektivky a cyankáli byl její oblíbený vraždící nástroj. „A co s tím mám teď dělat?“ váhal po křtu Hanzlík, kterému na DVD zbyla hromádka bílého prášku. „Slízni to,“ poradila mu Štěpánková se smíchem.

5.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.