Klára touží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Klára touží!

Klářino nové cédéčko pokřtila Ilona Csáková a Davide Mattioli.
Klářino nové cédéčko pokřtila Ilona Csáková a Davide Mattioli. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – ExHolka Klára Kolomazníková (26) už není sama! A dokonce touží! Po čem? To vám prozradí sama talentovaná zpěvačka prostřednictvím textů, které si složila na své druhé sólové album a mnohoznačně nazvala Toužím. A jak se zdá, dvouletá pauza od vydání jejího sólového debutu Sama jí prospěla. Klára totiž vyspěla, a to nejen hlasově.

..

Na Klárčin křest do vyhlášené pražské diskotéky Hany Bany přišli nejen známí autoři, kteří se na disku podíleli, jako Michal David, Martin Hájek, Davide Mattioli, Zdeněk Style Hrubý či Jiří Koběrský, ale i zpěvaččini kolegové. Nechyběli Heidi Janků, Robert N. či idol dívčích srdcí začátku osmdesátých let minulého století Vítězslav Vávra. A stejně jako byl Vávra modlou pro tehdejší teenagery, na přelomu století si velkou slávu vychutnala i Klára coby čtvrtina megapopulární skupiny Holki. Přestože od alba prodávaly sedmdesát tisíc kusů, rozhádaly se a nakonec se rozpadly. Všechny čtyři Holki sice vydaly sólové album, ale Klára je jediná, která zpívání zůstala věrná, a po svém debutu připravila druhý disk.

„Poprvé jsem si udělala desku podle svého,“ přiznala deníku Aha! Klára. Kvůli práci na albu dokonce obětovala i letošní léto. „Příprava desky mě natolik pohltila, že jsem celé prázdniny pracovala. Vůbec toho ale nelituji. Naopak, jsem teď plná energie. A taky jsem hrdá, že jsem to zvládla,“ dodala Klára a šla si zatancovat. Svůj velký večer se totiž rozhodla užít naplno. A na vše dohlížel a s Klárou se radoval i její přítel, moderátor Patrik Rokl a jeho maminka Giovanna.


5.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.