Z Aleny Šeredové už je paní Buffonová! Sledovali jsme ONLINE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Z Aleny Šeredové už je paní Buffonová! Sledovali jsme ONLINE

Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi
Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Pražský Vyšehrad ve čtvrtek hostil dlouho očekávanou hvězdnou svatbu. Své »Ano« si řekli modelka Alena Šeredová (33) a italský fotbalista Gianluigi Buffon (33).

"Moc jí vše přeji. Alena si takovou svatbu vždycky přála. Tolik se milují, že jim vztah určitě vydrží," řekla po obřadu nevěstina sestra Eliška Šeredová.

Mezi pozvanými hosty byl i plastický chirurg Jan Měšťák, který prozradil více o projevu oddávajícího, které proběhlo za zavřenými dveřmi kostela. Alena a Gigi byli vyzváni k tomu, aby se zastavili v hektické době a kladli důraz na výchovu svých dětí.

"Oba je znám moc dlouho a jsou velmi skromní. Dominantní roli bude mít ve vztahu Alena," řekl Měšťák, jehož překvapila převaha italských hostů.

Svatba se moc líbila i modelce Karolíně Bosákové, která by ovšem osobně upřednostnila civilnější sňatek.

Obřad v kostele sv. Petra a Pavla trval hodinu. Na novomanžele venku čekal »rýžový déšť« a bílé holubice. Poté se svatební kolona odebrala do hotelu Kempinski, kde by měla proběhnout oslava.

Po příjezdu Aleny se svatebčané odebrali do kostela, kde probíhá obřad. Na místě je spousta novinářů z Itálie. Celý prostor mají pod kontrolou bodyguardi. Z kostela zní hudba a potlesk.

Nevěsta Alena Šeredová-Buffonová

Gigi v restauraci baví hosty a očekává nevěstu. Svatebčane se už postupně přemisťují do kostela.

Na Vyšehrad už dorazil ženich Gigi Buffon! Přivezl ho Bentley. Všichni očekávají nevěstu... Jako první přijeli Gigiho italští přátelé. Mezi pozvanými je i modelka Karolína Bosáková. Hosté se shromažďují v restauraci u kostela. Velká chvíle Aleny a Gigiho se blíží. Na Vyšehradě už je i Alenina sestra Eliška.

Video se připravuje ...

Hodinu před plánovaným svatebním obřadem vrcholí na Vyšehradě přípravy. prohlédněte si v galerii aktuální foto z místa, kde se bude Alena Šeredová vdávat. Na místě jsou bodyguardi i asistentka s tajným seznamem hostů.

Podívejte se na příjezd svatebních hostů!

Video se připravuje ...

Podrobnosti ze svatby Aleny Šeredové čtěte v zítřejším vydání deníku Aha!


Jak vypadal Váš svatební den? Přihlaste se do soutěže o svatební fotku roku!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.