Alena Šeredová a Gigi Buffon: Exkluzivní foto před svatbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Alena Šeredová a Gigi Buffon: Exkluzivní foto před svatbou!

Alena Šeredová a Gigi Buffon
Alena Šeredová a Gigi Buffon (ara, Profimedia.cz)

O ničem jiném se poslední dny nemluví. Rodina Aleny Šeredové (33) se připravuje na svatbu modelky a italského brankáře Gianluigiho Buffona (33) posvém. Jen tři dny před veselkou se na zahradě začalo stavět. Cvrkot a shon je hlavně v režii sestry Elišky (22) a tatínka.

Nebuduje se tu však zahradní altán, ve kterém by snad měla proběhnout svatební hostina. Příbuzní stavěli dětský koutek pro dva klučiny slavného italského páru. Včera odpoledne montovali trampolínu pro malého neposedu Luise Thomase (4) a jeho bratra Davida Leeho (2).

Jen chvíli nato dorazil vůz, který dovezl Alenu jejím nastávajícím manželem a jejich ratolesti. Kluci se okamžitě s babičkou Jitkou vrhli do bazénu.

Rodiče odjeli do centra, kde nakupovali v obchodě své kamarádky Pavly Hrbkové a dolaďovali poslední detaily před svatbou. Ta by měla proběhnout ve čtvrtek v šest hodin večer v chrámu svatého Víta. Právě v této katedrále je totiž zarezervován svatební obřad, ale bez udání jakéhokoli jména.

Velké přípravy tak čekají i faráře katedrální farnosti, pod kterou chrám spadá. Ondřej Pávek nechce nic podcenit a novomanžele bude samozřejmě oddávat ve dvou jazycích. „Pravděpodobně to tak bude. K češtině se přidá italština,“ řekl deníku Aha! farář.

925406:gallery:true:trueTen je ale bohužel vázán slibem mlčenlivosti, jenž se tentokrát nevztahuje jen na zpovědní tajemství, ale i na svatbu Aleny Šeredové. „K té svatbě vám bohužel nemohu nic říct, nemůžu prozradit, koho a kdy oddávám,“ omlouval se Ondřej Pávek, jenž ve čtvrtek v šest hodin večer stvrdí manželství Šeredové a Buffona.

Na svatbu už dorazila i rodina italského brankáře, která bydlí v domě rodičů Aleny Šeredové.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.