Krásky a Rybová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krásky a Rybová!

Monika Absolonová dorazila s tajemným kamarádem
Monika Absolonová dorazila s tajemným kamarádem (Aha! – Marek PÁTEK, Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Restaurace Soho byla nabita celebritami, převážně dámským osazenstvem, protože kosmetická firma Lancôme uváděla na trh luxusní krém Secret de Vie. Alice Bendová (31) se sestrou Andreou se chlubily, jak jsou krásné!

Když uzakovaly prstýnky a manikúru, po chvíli se k nim přidala čerstvě zasnoubená Gábina Partyšová (27), a o hovor bylo postaráno. Jako pěst na oko mezi nimi působila v kapuci a s cigaretou Linda Rybová (30), která se stranila některých přítomných.

Linda našla společnou řeč s Pavlínou Wolfovou-Bubeníkovou, bavily se o porodech svých ratolestí. Moderátorka Klára Doležalová se před čtrnácti dny vrátila z Kuby a svěřila se, že s kolegou Tomášem Krejčírem jsou sehraná dvojka. „Jsem do něj platonicky zamilovaná,“ uvedla se smíchem.

Monika Absolonová přišla s tajemným mužem, o kterém tvrdila, že je to jen kamarád. „Je ženatý,“ dodala. Herečku Veroniku Freimannovou, která září v komedii Rafťáci, obdivovaly kolegyně, jak úžasně vypadá, a ona si to moc užívala a od přítomných vizážistek se nechala nalíčit. Stejně tak i Lucie Zedníčková a filmová čarodějnice Saxana Petra Černocká. Objevily se i bývalé hlasatelky Milena Vostřáková, Marie Tomsová a Viola Ottová, a třeba i Yvetta Blanarovičová s přítelem Markem.

Mezi pozvanými byly i bývalá a současná moderátorka Prásku Lenka Hornová s Kateřinou Hrachovcovou, ale evidentně mezi nimi žádný přátelský vztah nepanuje, jelikož se přehlížely. Obě dámy však zachovaly profesionální přístup a usmívaly se, jakoby nic.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.