Kerndl & Slováček: Pod vodou jim to zapaluje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerndl & Slováček: Pod vodou jim to zapaluje!

Laďa a Felix se zchladili pod vodopádem a mysleli na hudbu!
Laďa a Felix se zchladili pod vodopádem a mysleli na hudbu!

KYPR/LARNACA – Titáni swingu Laďa Kerndl (61) a Felix Slováček (63) vyrazili za sluncem! Na Kypru ale neodpočívali, naopak! Kromě dvou koncertů pro několik set turistů tu totiž naplánovali své nové společné album.


„Leželi jsme pod vodopádem, voda nám tekla na hlavu a my vymysleli nové swingové cédéčko,“ pochlubil se deníku Aha! Laďa Kerndl po návratu. „Bylo to tam senzační. Celý týden jsme se jen placatili a grilovali. Vzal jsem sebou i svoji manželku Miladu, Felix nám tam dělal hlídku,“ smál se Kerndl. Felixova manželka Dagmar Patrasová původně s nimi měla jet na Kypr také, ale nakonec nemohla, protože kvůli své nemoci musí docházet k lékaři.

Jediným ženským prvkem na týdenní pracovní dovolené tak zůstala Kerndlova Milada. „Byla jsem hrozně ráda, že jsem jela, už asi osm let jsem neměla dovolenou. Takhle jsem si alespoň měla čas přečíst knížku. Jediné, co mi vadilo, bylo to dlouhé cestování,“ prozradila Milada Kerndlová. Ta chce teď v Praze pomoc své dceři Tereze v přípravách jejích narozenin. Už příští pátek 6. října totiž Terezka oslaví v k.u. baru své dvacátiny!


Autor: Petr Macek
Foto: archiv Laďi Kerndla

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.