Bartoška je »prošlý model« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartoška je »prošlý model«

Kardinál Miroslav Vlk žehná za asistence Ivana Trojana a Jiřího Bartošky (vpravo) novému DVD
Kardinál Miroslav Vlk žehná za asistence Ivana Trojana a Jiřího Bartošky (vpravo) novému DVD (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Režisér a herec Jiří Strach vypustil do světa DVD se svou filmovou pohádkou Anděl Páně. „Nejedná se o křest, protože nechci zneužívat tohoto termínu,“ uvedl Strach, který je katolík. Pohádce požehnal kardinál Miroslav Vlk, jelikož právě Strach je jeho velký obdivovatel. Asistovali mu Jiří Bartoška, Ivan Trojan a Gábina Osvaldová.

Mladý režisér přede všemi přečetl vzkazy od diváků, které byly velmi vtipné. Nejvíce pobavil email od diváka Martina: »Trojan je ve filmu výborný, ale Bartoška je prošlý model«. Přišel i ředitel České televize Jiří Janeček, ten se po těžké operaci objevil na veřejnosti poprvé o holi. Dalším lazarem je stále Gábina Osvaldová. „Je to se mnou jako na houpačce. Noha mě nebolela, a teď jsem byla na vyndání drátů a zase to zlobí,“ řekla smutně Osvaldová. Ivan Trojan s Jiřím Bartoškou probírali Filmový festival v Karlových Varech. „Mám pěknou honičku, protože přípravy na festival vrcholí,“ svěřil se prezident festivalu Bartoška.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.