Vyskočil je na drogách! A chce sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyskočil je na drogách! A chce sex!

Ivan Vyskočil si šňupnul heroinu a pořádně se rozjel!
Ivan Vyskočil si šňupnul heroinu a pořádně se rozjel! (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Divadlo Metro má za sebou zahájení nové divadelní sezony. O veselí se během něj postarala hlavně francouzská lechtivá komedie Monsieur Amédée s Ivanem Vyskočilem (60) coby nadrogovaným farářem v nezapomenutelné roli!


Toho z hlediště sledovali třeba Zdeněk Žák, Klára Jandová či čerstvě »ovdovělý« Rudolf Jelínek!

Kliknutím zvětšeteHra s podtitulem Ty vraždy už stačí, drahoušku vypráví o penzionovaném profesorovi francouzštiny, jemuž se život pod taktovkou prostitutky doslova převrátí vzhůru nohama. Ze zakřiknutého důchodce se stává hlava pařížské galerky, a šustot ženského prádla rozvíří vzduch v jeho předměstském domečku.

Kliknutím zvětšeteV titulní roli se představil herec Jiří Čapka, salvy smíchu pak vyvolával především Ivan Vyskočil. Ten ztvárnil faráře Josepha, který se omylem nadýchne heroinu, a z božího beránka se rázem změní v sexulačné monstrum! Představení, kde roli prostitutky hrála jeho snacha Eva Čížkovská, pobaveně sledoval i Rudolf Jelínek alias »zemanovský« major Hradec. Ten se nedávno rozešel se svojí přítelkyní Sarah, a tak po představení setrval ve společnosti své snachy Evy a přátel, Zdeňka Žáka či Zdeny Herfortové.Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.