Eva Muková: Pro Petra (†45) má další cenu. A končí s antidepresivy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Muková: Pro Petra (†45) má další cenu. A končí s antidepresivy...

Eva Muková se rozhodla s antidepresivy skoncovat.
Eva Muková se rozhodla s antidepresivy skoncovat. (Evy Mukové)

Manželka nešťastně zesnulého zpěváka Petra Muka se stále srovnává s krutou ránou osudu jen stěží. Až doteď se snažila svůj psychický stav stabilizovat pomocí antidepresiv. To se ale mění…

Eva Muková si odnášela domů z udílení cen Anděl sošku, jíž byl její zesnulý manžel uveden in memoriam do síně slávy. A ačkoliv ji tentokrát nepřebírala ona, ale zpěvákův manažer spolu s Mukovým tatínkem, bylo vidět, že ji vzpomínka na Petra stále velice rmoutí. „Anděla dám Noemi do pokojíčku, aby ji tam ochraňoval,“ řekla dojatá Muková.

Ta je už devět měsíců nepřetržitě pod antidepresivy, které jí pomáhají normálně žít. Jenže teď se s nimi rozhodla skoncovat. „Cítím, že to nejsem já. Rozhodla jsem se tedy po konzultaci se svým lékařem, že je začnu už vysazovat,“ prohlásila. „Navíc se po tom dost přibírá,“ uzavřela Muková už napůl v žertu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.