Hezucký: Táta je mrtvý, máma těžce nemocná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hezucký: Táta je mrtvý, máma těžce nemocná

Patrik Hezucký nemá lehký život.
Patrik Hezucký nemá lehký život. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Přestože všechny průšvihy se valí poslední dobou na Leoše Mareše, jeho parťák z rádia Patrik Hezucký je na tom ve skutečnosti o hodně hůř.

Život Patrika Hezuckého není žádné peříčko. Moderátor, který hovoří plynně francouzsky, anglicky, italsky a německy v rozhovoru pro magazín Ona Dnes například prozradil, že nikdy nepoznal svého otce.

„Otec podle mé matky zemřel ještě před tím, než jsem se narodil,“ řekl. A bylo zjevné, že má sám problém této informaci úplně uvěřit.

Hezucký už se pravdu nedozví

Jenže vysvětlení po své matce se může dožadovat už jen těžko. „Máma měla mozkovou mrtvici a velice špatně mluví. Teď už to ale neřeším, už jsem jinde,“ odpověděl.

O nemocnou mámu se ale nestará a dokonce s ní ani nežije. „Vychovávala mě její sestra, moje teta. Kdysi jsme bydleli všichni pohromadě. Já, moje matka a její o dvacet let starší sestra, co se vždycky o všechny blízké starala. Když pracovala na ambasádě ve Francii, tak třeba zařídila mojí matce studium francouzštiny na škole v Paříži, kde přednášel můj budoucí otec,“ dodal smířený s tím, že pravdu už se asi nikdy nedozví.




Přečtěte si
analfabet
8. 2. 2011 • 11:41

Hovoříš deseti jazyky včetně uzeného, ale výchovu ti nikdo nedal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.