Mahulena Bočanová: Ke kadeřníkovi chodí pravidelně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mahulena Bočanová: Ke kadeřníkovi chodí pravidelně!

Mahulena Bočanová přivedla svoji dceru Marinku, kterou, když moderovala, hlídala její kamarádka.
Mahulena Bočanová přivedla svoji dceru Marinku, kterou, když moderovala, hlídala její kamarádka. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herečka Mahulena Bočanová (39) touží být ještě krásnější. „Dříve jsem si nezakládala na perfektním účesu, ani jsem nechodila pravidelně ke kadeřníkovi a s líčením jsem to také nepřeháněla.

Byla jsem spokojená a neřešila to, ale teď se chci cítit dobře, a proto o sebe pravidelně dbám,“ svěřila se deníku Aha! Mahulena v hotelu Hilton, kde moderovala každoroční Picaso hair show. A na kadeřnická kouzla vzala i svou pětiletou dcerku Marinku.

Kadeřnickou show organizoval její dobrý kamarád a vyhlášený kadeřník Tomáš Kotlár. „Tomáš má zásluhu na spoustě změn, co se týče mého vlasového stylingu a nadále se o mou hřívu pravidelně stará,“ přiznala Mahulena. Součástí večera byla také módní přehlídka francouzského a italského spodního prádla, kde se objevila také známá modelka a občasná moderátorka Lucie Trnková.

„Toto spodní prádlo jsem si moc oblíbila. Je příjemné a moc sexy. Bylo pro mě potěšením ho předvádět,“ pěla chválu Trnková, která mimo jiné nafotila kolekci fotek pro luxusní hodinky Askania. Touto kreativní a originální akcí se nechali zlákat také Lenka a Pavel Novotní, kteří se celý večer náramně bavili. Oba se spolu totiž dlouho neviděli, tak si měli co povídat. Pavel byl jeden z hlavních aktérů letní reality show a Lenka se právě vrátila z Hondurasu, kde se učila španělsky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.