Zpěvačka Anna K. ve »Špindlu«: Cítím se skvěle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Anna K. ve »Špindlu«: Cítím se skvěle!

Dneska už je zpěvačka vysmátá...
Dneska už je zpěvačka vysmátá... (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Mária Rušinová)

Rakovina jí vzala matku i nevlastní sestru Zuzku. Ani jí se rodinné prokletí nevyhnulo.

Předloni na podzim jí lékaři sdělili, že má rakovinu prsu v pokročilém stadiu. Těžko říct, jaké myšlenky se Anně K. (45) tehdy honily hlavou. Sympatická zpěvačka ale začala bojovat, podstoupila chemoterapii, operaci i ozařování a aktivně se zapojila do kampaně proti rakovině Chceš žít jako já.

Vyléčila se a teď je  zpátky v plné síle! Dokazuje to nejen na koncertních pódiích, ale i na zasněžených svazích, kde je jako doma.

Poté, co se rodačka ze Špindlerova Mlýna, vlastním jménem Luciana Krecarová, dozvěděla, že má rakovinu, si prošla peklem. Náročná onkologická léčba, zmařená touha po dítěti i nejistota, kdy člověk neví, co s ním bude. Nad vodou ji tehdy držel hlavně přítel, hudebník Tomáš Vartecký (40). „Říkala jsem mu, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ nechala se tehdy slyšet.

V těžkých chvílích ji kromě přítele, rodiny a kolegů podrželi také fanoušci. Poprvé po nemoci o sobě dala vědět na cenách Anděl loni v dubnu, kdy v blonďaté paruce předala ocenění zpěvákovi Tomáši Klusovi (24). Dva měsíce nato už s holou hlavou s mikrofonem v ruce předstoupila před skandující publikum na festivalu Votvírák, kde zahájila svoji letní šňůru vystoupení, která se setkala s velkým ohlasem.

Po víc než roce může Anna K. s velkou dávkou opatrnosti říct, že je vyléčená. Může se zase věnovat i milovanému lyžování, kterému propadla už v útlém dětství. „Předloni jsem si dokonce zaplatila instruktora, abych se naučila ten nový, svižnější styl, kterým se teď jezdí. Loni se mi ale ta výuka zkomplikovala, musela jsem ji úplně vypustit, ale teď jsem zpátky a je to fantastický,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, která je po překonané rakovině znovu plná elánu a září štěstím.

„Musím si letos vynahradit to, co jsem loni zameškala,“ směje se Anna K., která teď na své chalupě v nedalekém Bedřichově tráví každou volnou chvíli.



Přečtěte si
tenerife
1. 2. 2011 • 10:38

přeji pevné zdravíčko,je to statečná žena,svoji pevnou vůli ukázala ostatním,že se nemusíme hroutit a stojí za to s tou zlou tetkou bojovat.

alenkaa
31. 1. 2011 • 19:27

sekne ti to.A seš báječná zpěvačka se skvělými písničkami,které mě drží nad vodou.Teď je to nějak na levačku,ale takový je život.A ty jsi úžasnáá!

winterfreshka
31. 1. 2011 • 12:45

A poslech jejích krásných písniček.Zpěvačka,na kterou se dá dívat a při poslechu neslézají vlasy .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.