Jirešová chce hrát prostitutku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jirešová chce hrát prostitutku!

Ivana Jirešová přišla na casting do Divadla Kalich, kde se ucházela o roli prostitutky.
Ivana Jirešová přišla na casting do Divadla Kalich, kde se ucházela o roli prostitutky. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – O roli prostitutky v muzikálu Jack Rozparovač, která bude zavražděna vůbec prvním mediálně proslaveným vrahem v historii Anglie, se přišla ucházet do Divadla Kalich Ivana Jirešová (28)! Tu můžeme znát jako mladší sestru Gity alias Daniely Šinkorové v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Vím jen to, že budu tancovat, ale bohužel nic víc. Tak jsem napnutá, co se ode mě očekává,“ svěřila se deníku Aha! trochu nervózní Jirešová. Další, kdo se přišel do divadla podívat, byli herečka Michaela Kuklová, Roman Vojtek nebo Zuzana Norisová, kteří už mají svou roli v »Rozparovači« jasnou. Muzikál, který je výjimečný nejen díky exkluzivnímu tvůrčímu týmu, ale také proto, že se na něm sešla spousta hereckých hvězd, by měl mít premiéru 27. února příštího roku a vystřídá muzikál Daniela Landy Tajemství. V hlavních rolích se setkáme s Jiřím Langmajerem a Sabinou Laurinovou. Výpravný muzikál z devatenáctého století dále slibuje velkolepou podívanou, podmanivou atmosféru Londýna a velké napětí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.