Dolinová & Vyskočil ukrývají nebožtíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dolinová & Vyskočil ukrývají nebožtíka!

Michaela Dolinová a Ivan Vyskočil ukrývají mrtvolku v koberci
Michaela Dolinová a Ivan Vyskočil ukrývají mrtvolku v koberci (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Stěhujeme a ukrýváme vlastně tři nebožtíky,“ svěřila se tajemně deníku Aha! moderátorka Snídaně s Novou Míša Dolinová (42). „V tom koberci měl být původně Ivan, ale nakonec jsme ho museli nahradit molitanovým panákem,“ dodala Míša po premiéře nové hry Monsieur Amédée.

„Ta náhrada má jednoduchý důvod. Ivan trochu přibral, tak bych ho neutáhla,“ zažertovala na hercův účet Dolinová. „Nu, tak mi chutná,“ odpověděl na její poznámku s úsměvem Ivan Vyskočil. Oba spolu hrají v nové detektivní crazy komedii Divadla Metro Monsieur Amédée. „Černý humor je mi nesmírně blízký,“ svěřila se deníku Aha! Dolinová. „Za ty dvě hodiny se v té hře stane tolik logických nedopatření, že je to až neskutečné. Nejvíc se mi líbí scéna se zfetovaným farářem, kterého Ivan skvěle zahrál,“ vystřihla Ivanovi poklonu Míša. Černá komedie, jejíž podtitul zní Ty vraždy už stačí, drahoušku, se bude v Divadle Metro hrát dvakrát do měsíce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.