Zpěvák Elton John: Má syna! Od náhradní matky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvák Elton John: Má syna! Od náhradní matky...

Elton John (vlevo) a jeho partner David Furnish – šťastní a hrdí rodiče v Los Angeles.
Elton John (vlevo) a jeho partner David Furnish – šťastní a hrdí rodiče v Los Angeles.  (Profimedia.cz)

Roky toužil po dítěti a teď se konečně dočkal. Britský zpěvák Elton John (63) se o Vánocích stal otcem! Chlapečka porodila v Kalifornii náhradní matka, jejíž jméno si Elton a jeho partner David Furnish (48) přejí uchovat v anonymitě. A tajemstvím zůstává i to, čí sperma bylo k oplodnění použito.

„Prožíváme chvíle neuvěřitelného štěstí. Chlapec je zdravý, při porodu vážil 3,60 kilogramu a měřil 56 centimetrů,“ sdělil včera zpěvák celému světu a dodal, že chlapec se jmenuje Zachary Jackson Levon Furnish-John. Zkráceně Zac.

Příjmení dostal po obou partnerech, kteří spolu žijí 17 let a v roce 2005 se vzali (přesněji zaregistrovali své partnerství – pozn. red.). Prostřední jméno Levon je shodné s názvem jedné Eltonovy písně z roku 1971.

Dvojice se loni snažila adoptovat virem HIV nakaženého ukrajinského sirotka, jehož rodiče zemřeli na AIDS, avšak ukrajinské úřady neuznávají homosexuální svazky a tak z plánované adopce sešlo. Neúnavný Elton nelenil a sehnal ženu, která mu byla ochotna dítě porodit. Současně jde podle všeho o rozhodující krok k odchodu do ústraní, který Elton již několikrát avizoval.

„Roky jsem adopci odmítal. Ne kvůli věku, ale kvůli věčnému cestování. Nepřišlo mi fér trápit tím dítě. Loňská návštěva na Ukrajině nám ale zlomila srdce. Jsem rozhodnut kvůli dítěti jít na odpočinek,“ říká legendární muzikant.

Syna zatím světu neukázal, ale je na něj tak hrdý, že to zcela jistě co nejdříve udělá.

Aha! Víte, že...

...ve stejný den, tedy 25. prosince, se (poprvé) matkou stala i zpěvačka Alanis Morissette (36)? Chlapeček se jmenuje Ever Imre a jeho otcem je rapper Mario »Souleye« Treadway.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.