Nový zajíček (24) o tom, jak sbalil královnu popu: Madonna není priMadonna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový zajíček (24) o tom, jak sbalil královnu popu: Madonna není priMadonna!

Zpěvačka si zajíčky umí vybírat. Brahim Zaibat nyní vypráví o jejich vztahu.
Zpěvačka si zajíčky umí vybírat. Brahim Zaibat nyní vypráví o jejich vztahu. (Profimedia.cz, EPA)

Jejich románek začal 22. září a od té doby francouzský tanečník alžírského původu Brahim Zaibat (24) dělal, co mohl, aby unikl pozornosti novinářů. Ale když je někdo milencem popové královny Madonny (52), dlouho to neutají. Po 10 týdnech to vzdal a sám se rozpovídal o vztahu ke zpěvačce, která by vzhledem k věkovému rozdílu mohla být jeho matkou.

„Je to docela obyčejná žena, žádná priMadonna, jak o ní jednou někdo napsal,“ říká Brahim. Madonna přijela 22. září do New Yorku představit vlastní módní kolekci a tehdy došlo k osudovému setkání. „Ahoj, jak se vede,“ řekl světové hvězdě, jako by se znali roky. „Znám její písničky, ale není to úplně můj žánr,“ směje se Brahim.

Svůj vztah tajili, ale když je spolu vyfotili v jednom klubu, bylo po tajemství. Hned potom si musel změnit číslo mobilu. „Lidé, které jsem roky neviděl, si najednou vzpomněli, že existuji,“ říká Brahim. Přiznal také, že jeho matka Patricia (44) byla hodně překvapena, že jeho přítelkyně je o osm let starší než ona sama.

Ze vztahu ale zatím netěží. Ještě stále žije v obecním bytě ve francouzském Lyonu. Jako muslim nepije alkohol a anglicky mluví jen velmi špatně. Madonna zase neumí ani slovo francouzsky. Před Brahimem žila zpěvačka s brazilským modelem Jesusem, kterému bylo letos rovněž 24 let.

Madonna

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.