Dcera brankáře Dominika Haška - Flirtovala s tanečníkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera brankáře Dominika Haška - Flirtovala s tanečníkem!

Dominika Hašková se od Daniela Antálka nevzdálila ani na krok.
Dominika Hašková se od Daniela Antálka nevzdálila ani na krok. (topky.sk)

Mladá finalistka soutěže Česko Slovensko má talent, dcera hokejového brankáře Dominika Haška Dominika (15), ještě nedávno tvrdila, že by se chtěla vrátit k expříteli Ruyovi (16), synovi podnikatele Tomio Okamury. Jenže na večírku po finále »Talentu« Dominika ve velkém flirtovala s jiným! Do oka jí padl tanečník Daniel Antálek (23) z formace The Pastels!

Jestli v neděli večer někomu patřilo Dominičino srdce a pohledy, rozhodně to nebyl mladý Okamura. Ten večer měla blízko k jinému – tanečníkovi Danielovi Antálkovi. Jejich něžná objetí a vroucí dotyky zaznamenali snad všichni přítomní. Sama mladá zpěvačka to zatím na vztah nevidí. Ale... „Nic spolu nemáme. Je to můj nejbližší kamarád,“ krčí rameny. Že by ráda víc, ale nepopírá. „Problém je v tom, že on žije na Slovensku a já v Čechách. Musím přiznat, že se mi moc líbí a mám ho ráda. Píšeme si spolu,“ dodává Dominika, na které jsou její emoce stejně viditelné, jako na jakékoliv zamilované slečně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.