Zubatá učitelka z Dívky na koštěti Jana Drbohlavová - Saxanu točila těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zubatá učitelka z Dívky na koštěti Jana Drbohlavová - Saxanu točila těhotná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Čerstvá sedmdesátnice Jana Drbohlavová se na veřejnosti sice moc neobjevuje, magazínu Top Star ale poskytla exkluzivní rozhovor! Herečka, kterou nejvíce proslavila role učitelky Peškové v komedii Václava Vorlíčka Dívka na koštěti, v něm hovoří nejen o své životní roli, ale i o svém exmanželovi Ladislavu Županičovi (67)!

A on o ní! „Jezdil jsem za ní na natáčení, točilo se to v Pardubicích. Tu roli vlastně hráli dva, Jana byla v tu dobu těhotná s naším synem Honzou, úplně na obrazovce září,“ vzpomíná Županič. Jejich manželství s Drbohlavovou trvalo pět let. Už po rozvodu spolu hráli manžele ve Vorlíčkově seriálu Arabela.

„Jana mi dokonce na společné scény půjčovala snubní prstýnek, který jsem nosil, když jsme byli manželé,“ směje se Županič. Jak na herečku vzpomíná režisér Vorlíček? Nebo »Saxana« Petra Černocká? A jak o své nejslavnější roli mluví Drbohlavová? Uvidíte dnes večer v magazínu Top Star na Primě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.