Sexy Tereza Kerndlová - Tohle tělo vydělalo 386 000 za 20 minut | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexy Tereza Kerndlová - Tohle tělo vydělalo 386 000 za 20 minut

Terezu na křest přišli podpořit rodiče, Laďa Kerndl s manželkou Miladou.
Terezu na křest přišli podpořit rodiče, Laďa Kerndl s manželkou Miladou. (Aha! – Martin Hykl, Art One/Jiří Turek)

Zpěvačka Tereza Kerndlová (22), která doposud platila za decentní princeznu a romantickou duši české popmusic, nafotila kalendář spodního prádla čpící dráždivostí! Středeční křest originálů sexy fotografií vynesl charitě neskutečných 386 tisíc korun během několika desítek minut!

„Nápad na kalendář, stejně jako celá produkce, byl mého partnera Rendy. A jsem moc ráda, že má takový úspěch,“ radovala se Tereza, která takový ohlas ani nečekala. Dráždivé prádlo, ve kterém se fotila přes léto v holandském Amsterodamu a jeho okolí, prý doma sice nenosí, ale jinak se v něm cítila jako ryba ve vodě.

„Jen jedno focení probíhalo ve stresu. Chtěli jsme fotit brzo ráno ve slavné uličce lásky, ale dívky, které tam »pracují«, na mě křičely a vyhnaly mě pryč,“ směje se Tereza, která v Amsterodamu budila pozornost i u turistů. „Moje pózování na ulici poté, co propařili celou noc, pořádně lákalo a museli turisty ode mě odhánět,“ dodává Tereza, která výtěžek křtu věnovala na charitativní konto.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.