EXKLUZIVNĚ Iveta Bartošová (44), jak ji neznáte - Změnila se v polednici! A zahání přízraky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

EXKLUZIVNĚ Iveta Bartošová (44), jak ji neznáte - Změnila se v polednici! A zahání přízraky!

Opravdová pastva pro oči. Iveta vypadá jako polednice.
Opravdová pastva pro oči. Iveta vypadá jako polednice. (Aha! – Karel Kopáč)

Takhle ještě nikdy nikdo Ivetu Bartošovou (44) neviděl! Zpěvačka včera pozvala deník Aha! exkluzivně na zkoušku svého turné. A valili jsme oči! Vystupuje v bílém plášti, čaruje kouzelnou hůlkou, otevírá skály, zahání přízraky, levituje. A přitom nevíte, že je to ona!

„Mám choreografa Thea, který mě zasvětil do tajemství stínového divadla. Vypadá to opravdu efektně, i když je to náročné. Ale pro diváky to bude pastva pro oči,“ říká nám při zkoušce písně Soutěska. A to je jen začátek. Pak spolu se čtyřmi stínovými herci předvádí show, ze které padá čelist všem.

Na scéně se při písničce Děkuju vám, andělové objevuje s bílou parukou na hlavě, postupně jí vyrůstají křídla, bez cizí pomoci a bez pohybu nohama se posunuje po zemi, nakonec i vzlétne. Její představení opravdu bere dech!

„Fanouškům neradíme, aby s sebou brali děti. Přeci jen v kostýmu pro stínové divadlo Iveta vypadá tak trochu jako polednice a my bychom byli neradi, aby se nám při koncertu nějaký prcek hrůzou rozplakal,“ směje se Ivetin manažer Martin Wolf.

Kromě dvou písniček provedených ve stylu stínového divadla Iveta zazpívá devětadvacet songů klasicky s kapelou. „Už finišuju s přípravami. Měli jsme v Řevnicích pronajaté tři dny kino s veškerou technikou a během té doby jsem zhubla snad šest kilogramů. A ve čtvrtek s programem vyjíždíme před diváky. Jsem trochu nervózní, hodně se toho může pokazit, ale mám kolem sebe profesionály, tak to snad zvládneme. I tu polednici,“ usmívá se Iveta.

Fanoušci ji mohou vidět čtvrtého v OstravěZábřehu, později také v Rokycanech, Táboře, Litoměřicích, ve Svitavách, v Bratislavě a čtyři dny před Štědrým dnem také v Praze, v divadle v její domovské Uhříněvsi.

Čtěte také:

AUDIO Iveta Bartošová: Jsem bez sexu! Neposlušné kozičky já mám!

Chat s Ivetou - Skočím z mostu, ať máte klid

Iveta Bartošová to bere hopem: V 15.21 rozvod, v 00.15 noc s novým mužem! Tajná láska k šamanovi!

Iveta Bartošová: Jirka mi napsal, že mě miluje!

Iveta Bartošová (44): Jak probíhalo její poslední sbohem Pomejemu! Rozvedena za 19 minut!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.