Miss Kuchařová: Hlavní jsou kalhotky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss Kuchařová: Hlavní jsou kalhotky

Taťána Kuchařová neměla cestování do Polska jednoduché. Na Miss World si s sebou totiž vzala pět kufrů.
Taťána Kuchařová neměla cestování do Polska jednoduché. Na Miss World si s sebou totiž vzala pět kufrů. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Mám třicet kalhotek. Na každý den jedny. To je, co?!“ svěřila se deníku Aha! letošní vítězka Zapletalovy Miss Taťána Kuchařová (18), která se na ruzyňském letišti loučila se svou rodinou před odletem do polské Varšavy. Tam bude reprezentovat naši zemi na soutěži krásy Miss World.

„Žádná zvláštní příprava před odletem neproběhla. Po jazykové stránce jsem dostatečně vybavená, protože mám hodně nacestováno,“ svěřila se sebevědomá Kuchařová. Ale cestu tato půvabná misska nebude mít vůbec jednoduchou. „Mám pět kufrů, tak jsem zvědavá, jak se s tím poperu, a jedu úplně sama. Miloš Zapletal přijede dva dny před finále,“ řekla s obavou Taťána, která prý na soutěži určitě nevynechá sportovní disciplíny a charitativní akce.

O titul se Kuchařová společně s ostatními světovými kráskami utká 30. září a aby jí to na fi nálovém večeru slušelo, má vybrané bílé večerní šaty od Hanky Havelkové.

2.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.