Sámer nepařil, zpíval dětem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sámer nepařil, zpíval dětem

Sámer Issa po svém vystoupení rozdal spousty autogramů a s dětmi si velice rozuměl.
Sámer Issa po svém vystoupení rozdal spousty autogramů a s dětmi si velice rozuměl. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Zpěvák Sámer Issa (21) se po dlouhé době vzdal své každodenní večerní zábavy a paření a přišel zazpívat dětem. Všichni se totiž přišli podívat a pobavit do Go Žlutých lázní v Praze Podolí, kde se konal charitativní koncert, na kterém vystoupila i Heidi Janků nebo Standa Dolinek.

„Na charitativních akcích vystupuji rád. Každý z nás by měl pomoci,“ řekl deníku Aha! Sámer, který v průběhu celé akce rozdal spoustu autogramů. Bez nároku na honorář vystoupila i spousta dalších hvězd naší pop music. Podívat se na ně přišly i »hvězdy« realit show jako Tomáš Savka, Pavel Novotný či Anife Vyskočilová.

„Je to akce k ukončení letních prázdnin a k tomu takové veselé zahájení školního roku. Ale je to hlavně o tom, aby se děti bavily a aby všechno bylo v pohodě. Dále je pro ně připravena spousta dárků, tak doufám, že se to všem bude líbit i přesto, že není moc hezké počasí. A také jsem moc ráda, že přišlo tolik lidí,“ řekla organizátorka celé charitativní akce Vendula Svobodová. Zároveň nám manželka Karla Svobody prozradila, že výtěžek z této akce půjde na psychosociální program, který se jmenuje Kruh Kapky naděje.

Lucie, holka která osahávala Sámera: Musela jsem si dát panáka!
Narozeniny Sámera Issy: Orgie na pódiu!
Sámer ukazoval »spoďáry«!
Issa provokoval Savku

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.