S Madonnou v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

S Madonnou v posteli

Světová královna popu Madonna bývala pěkně divoká. Takže není divu, že je její sbírka milenců dost rozsáhlá.
Světová královna popu Madonna bývala pěkně divoká. Takže není divu, že je její sbírka milenců dost rozsáhlá.

PRAHA – Přestože popová megastar chtěla být v dětství jeptiškou, výčet osob bez rozdílu pohlaví, které prošly její náručí, by stačil na solidní telefonní seznam. Madonna má prostě sex ráda, i když v posledních letech se z ní stala vzorná manželka a matka.

Osudové lásky královny popu

Deník Aha! vám přiblíží vztahy, které byly pro jednu z nejvýraznějších ikon současnosti nějakým způsobem určující.

John F. Kennedy Jr († 39), právník a politik (rok 1982):

Co je k sobě přitáhlo: Ačkoliv byl syn zavražděného amerického prezidenta charismatický krasavec a vyhlášený sukničkář, zpěvačku na něm zřejmě přitahovalo něco jiného. Jejím velkým idolem byla totiž hvězda stříbrného plátna Marylin Monroe, která měla pro změnu pletky s jeho otcem.
Proč to nevyšlo: John byl nenapravitelný a nespolehlivý holkař, v jeho ložnici si krásné ženy podávaly dveře, a navíc vztah, založený na Madonnině obsesi, byl k zániku odsouzen už od začátku.
Perlička: Za zmínku stojí příhoda, kterou si tragicky zesnulý prezidentský synek jistě vzal coby talisman na onen svět. Madonna měla klíče od jeho bytu, a jednou večer, když se vrátil z práce, ji takhle našel na pohovce v obýváku, zabalenou jen v průsvitné fólii. Usmála se na něj a řekla: „Tvá večeře je připravená, Johne!“

Sean Penn (46), herec (1985–1988):

Co je k sobě přitáhlo:
Vypadalo to na idylku a vášeň až za hrob. Seznámili se během natáčení klipu k písni Material Girl a jejich první noc prý byla tak bouřlivá, že si Madonna neuměla svůj život bez Seana představit. Provdala se za něj v den svých sedmadvacátých narozenin, 16. 8. 1985 na pláži v Malibu.
Proč to nevyšlo: Jelikož špatná pověst herce předcházela, není divu, že se po čtyřech letech jejich manželství rozpadlo. Údajně pro neslučitelnost povah, realitě se ale víc blíží verze, že za krachem manželství stála Seanova žárlivost, sklony k alkoholismu a násilí. Dokonce prý svou slavnou manželku přivazoval k nábytku a zneužíval.
Perlička: Přitažlivý herec je proslulý prchlivou povahou, takže ho snaha fotografů získat snímky z jejich svatby aspoň z vrtulníku vytočila natolik, že do písku na pláži napsal velkými písmeny nápis »Fuck Off« neboli Jděte do p…! Jak romantické!

Warren Beatty (69), herec (1989):

Co je k sobě přitáhlo: Sexappeal hollywoodského Casanovy zamotal hlavu nejedné krásce, navíc se s Madonnou potkali ve správný čas, kdy byla zpěvačka citově vyprahlá z nevydařeného manželství s agresivním Pennem. Warren s šarmem sobě vlastním osušil její slzy a znovu v ní probudil vášeň.
Proč to nevyšlo: Přestože to vypadalo, že by jí stárnoucí svůdník snesl modré z nebe, a ona ho na i veřejnosti nenazývala jinak než mazlivými superlativy, po rozchodu prohlásila, že ji jen využil a odhodil jako kus masa.
Perlička: Je s podivem, že na tenhle románek nevzpomíná hvězda právě nejlépe, protože v dobách zamilovanosti se svěřila se zajímavým postřehem na Warrenovu adresu: „Zná ženské tělo mnohem lépe než všichni ostatní muži, sex s ním byl ten nejlepší!“

Dennis Rodman (45), basketbalista (1994):

Co je k sobě přitáhlo: Excentrická basketbalová hvězda s magickou sexuální přitažlivostí vnesla do Madonnina života nový element: touhu po dítěti. Při prvním setkání mu prý řekla: „Jsi výstavní exemplář, už tě nepustím!“ Byla jím a myšlenkou na potomka doslova posedlá, proto mu nikdy nedovolila použít kondom.
Proč to nevyšlo: Narazily na sebe dvě velmi podobné osobnosti, a to nikdy nedělá dobrotu, a navíc zkrotit jednoho z největších bouřliváků současnosti bylo pro hvězdu, která potřebovala především tvrdě makat na své pěvecké kariéře, příliš velkým soustem.
Perlička: Denis prozradil, jak jednou seděl v kasinu v Las Vegas, když mu Madonna volala z New Yorku, že jí začala ovulace, ať pohne zadkem. Letěl prý za ní, zasouložili si, a ona potom stála na hlavě, aby pomohla oplodnění. Basketbalista se vrátil dohrát hru!

Carlos Leon (40), trenér fitness,herec (1994–1997):

Co je k sobě přitáhlo: Poznali se na podzim roku 1994 při joggování v Central Parku a uhrančivý vysportovaný chlápek se stal nejen zpěvaččiným osobním trenérem, ale i milencem. Podařilo se mu splnit její přání, a v říjnu 1996 se jim narodila dcera Lourdes Maria Ciccone Leon.
Proč to nevyšlo: Madonna tenhle vztah nikdy nebrala příliš vážně, a ohnivý Carlos se nikdy nevyrovnal s tím, že je jen přívěškem slavné hvězdy. Když byl na jaře 1997 konec love story neodvratný, nechal se sličný trenér slyšet: „Nesnesu ženskou, která jde spát ve dvě hodiny ráno a v pět už je vzhůru, aby si přečetla, co o ní napsal bulvár v nějaké zapomenuté zemičce.“
Perlička: Proslulý deník New York Post tituloval Carlose Leona nelichotivým přízviskem »Madonnino špičkové sperma«.

Guy Ritchie (37), režisér (1999–?):

Co je k sobě přitáhlo: V roce 1999 je seznámila Trudi, manželka jiného slavného zpěváka – Stinga, a zamilovaný páreček si po roční známosti řekl ano. Kdekdo zpočátku věřil, že se tak chce Madonna konečně dočkat úspěchu na filmovém plátně, nějaké pokusy proběhly, ale Guy s ní prý pro žádný další film nepočítá. Přesídlila kvůli němu do Anglie, kde spolu s dětmi žijí ve skromném hnízdečku Ashcombe House za »pouhých« 13,5 milionu dolarů, tedy zhruba 300 miliónů korun. Jsou spolu dodnes, a ačkoliv se objevují nejrůznější spekulace o krizi, rozpadajícím se manželství a podobně, popová diva si stojí na svém a trvá na tom, že je s Guyem šťastná. Sexy režisér je také otcem Madonnina druhého dítěte, syna Rocca Ritchieho (narodil se 11. 8. 2000).

Nepřátelé: Je to zmije, šlapka...

Popová královna Madonna rozdělila svět na dvě poloviny. Ta první ji bezmezně obdivuje, uctívá a takřka jí staví sochy, druhá na ni háže kýbly špíny a považuje ji za podřadnou zpěvačku. Také mezi světovými hvězdami se najdou mnozí, kterým by byla osina v zadnici příjemnější než popová diva Madonna.

Diana Ross
Známá zpěvačka a herečka nemůže Madonnu ani cítit. Tvrdí, že neumí zpívat a že se na vrchol dostala jen díky skvěle zvládnuté mediální manipulaci. „Lidé ji přeceňují,“ říká.

George Bush
Madonna jej přirovnává k Hitlerovi. V jednom z jejích klipů herec, představující amerického prezidenta, chytá odjištěný granát, a zpěvačka Bushe nešetří ani při svém současném turné, kdy ho v jedné z písní častuje vulgárními nadávkami z oblasti orálního sexu.

Celine Dion
Madonnu sice s její pěveckou kolegyní Celine Dion spojují společní předci, jinak si ale obě dámy nemohou přijít na jméno. Navzájem kritizují svoje desky, oblečení i milence.

Elton John
O Madonnině písni „Die Another Day“ prohlásil, že je zdaleka nejhorší ze všech písní z filmů o Jamesi Bondovi. Královnu popu od té doby jen vyslovení jeho jména rozzuří do nepříčetnosti.

Britney Spears
Dříve byly nerozlučné kamarádky, dokonce se líbaly v přímém přenosu předávání cen MTV, ale dnes se nenávidí na život a na smrt. Britney totiž odvrhla kabalu, ke které ji přivedla právě Madonna. Ta chtěla později vrátit vzácnou knihu o kabale z 12. století, kterou věnovala Britney jako svatební dar, a o své mladší kolegyni prohlásila, že je nicka, která to nikdy nikam nedotáhne.

Michael Jackson
Kontroverzní zpěvák po Madonně dokonce pojmenoval zmiji, která se stala součástí jeho obřího zvěřince. Zpěvačku totiž nemá vůbec v lásce a tvrdí, že se zmiji vyrovná nejen vzhledem, ale i vlastnostmi.

Jennifer Lopez
Latinskoamerická kráska zkritizovala Madonniny herecké schopnosti, a ťala do živého. Od té doby na sebe obě zpěvačky dští síru.

Mariah Carey
Obě pěvecké sokyně si jdou nejen na hudebním poli pěkně po krku. Neřeknou o sobě dobrého slova a Madonna se mladší kolegyni s gustem vysmívá za to, že její koncerty se ruší jeden za druhým.

Billie Joe Armstrong
Frontman známé punkové skupiny Green Day Madonnu doslova nesnáší. „Kdybych byl prezidentem nebo diktátorem, letěla by všechna její CD na skládku,“ prohlásil v jednom z rozhovorů.

Sharon Osbourne
Manželka frontmana Black Sabath Ozzyho Osbourna si v případě Madonny nebere servítky. V televizi o ní prohlásila, že se obléká jako šlapka. „Je to blbá kráva,“ tvrdí.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth dlouho patřila mezi Madonniny nejbližší kamarádky, ale dnes už je všechno jinak. „Je to opice. Už mě unavuje, jak mě pořád napodobuje,“ prohlásila nedávno Madonna na Gwynethinu adresu, a bylo po přátelství.

Boy George
Pořádně rozlité to má u megahvězdy také zpěvák Boy George, který ji zesměšňuje ve svém muzikálu, což Madonna obzvlášť špatně nese. Navíc o ní roztrušuje, že bere drogy.

Věřící
Římské katolíky, muslimy, židovské církevní hodnostáře, anglikánskou i pravoslavnou církev Madonna rozčílila svým posledním turné Confessions Tour. Při písni Live To Tell se totiž nechá ukřižovat na šestimetrovém kříži s trnovou korunou na hlavě. V pozadí na velkých obrazovkách běží záběry, které zachycují bídu třetího světa. „To představení je rouhačskou provokací církve a znesvěcením kříže. Ta žena zasluhuje exkomunikaci!“ prohlásil kardinál Ersilio Tonino. Hlava italských muslimů Mario Scialoja se nechal slyšet, že Madonna má ten nejohavnější vkus a měla by se vrátit domů. „Je to frivolní a nemravná podívaná,“ hodnotí koncerty Madonny Boruch Gorin, představitel Federace židovských obcí v Ruské federaci. Pravoslavní církevní hodnostáři dokonce litují, že Madonnu nelze zastavit prokletím!

Šárka CHAROUSKOVÁ, (leni)
Foto: ČTK, AP, Profimedia.cz

Konec přátelství: Madonna se zlobí na Britney!
V Hollywoodu zuří hádky: Krásky si vjely do vlasů!
Madonna se oddávala lesbickému sexu?! Krach manželství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.