Gavriely našla svého Guru. Učí ho dělat loužičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gavriely našla svého Guru. Učí ho dělat loužičky

Martina a její čtyřnohý Guru
Martina a její čtyřnohý Guru (hermína)

Pro někoho je guru duchovní učitel, pro sexy modelku a moderátorku Martinu Gavriely (32) je to její nový pes. Nedávno si pořídila zlatého retrívra. A ten dostal jméno Guru. „Každý má mít svého guru. Tak já mám tohoto krasavce. Je mu 10 týdnů,“ říkala Gavriely, když byla pro svého miláčka nakupovat pelíšek.

A proč právě zlatý retrívr? „Je to rasa, která se hezky chová k dětem a má je ráda. To byl jeden z důvodů, proč jsme ho vybrali. Už dříve jsem jednoho retrívra měla a mám s ním dobré zkušenosti,“ vysvětlovala Gavriely v prodejně Pet Fashion v Praze.

Také proto vzala na nákupy rovnou i svoje děti, dceru Jessicu (9) a syna Antonia (7). A malý Guru si pod jejich dohledem nevybíral jen pelíšek. Došlo i na vodítko, obojek a oblečky. Postupně se Guru proměnil v modela a pro pobavení ostatních zapózoval i v klobouku.

Gavriely svého Guru neopuští ani v práci, kam si ho bere s sebou a kde na něj čekají další psí kamarádi. „Je to tam jako v psím útulku,“ směje se Gavriely. „Teď ho učíme, jak dělat loužičky venku. Zatím mu to ještě moc nejde, takže jsme pořád v pohotovosti. Musím do toho zapojit více děti. Máme teď doma novou lásku a je to mazel, který nám dělá radost. A až vyroste, bude mi dělat ochranku.“

ČTĚTE TAKÉ

Martina Gavriely (32) - Přebrala kluka Farné (17)!

Vzpoura na Primě: Děti Gottové a Gavriely předělaly schéma zpráv!

Sexy Eva & sexy Martina slavily narozeniny: Aichmajerová dostala striptéra!

Ke Gottové nasadili Krause!

Ivana Gottová: Chci vysílat živě! Prima: To nehrozí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.