Eva Aichmajerová radila Vítkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Aichmajerová radila Vítkovi

Pár moderátorských rad dala Vítku Novákovi i jeho zkušenější moderátorská kolegyně Eva Aichmajerová.
Pár moderátorských rad dala Vítku Novákovi i jeho zkušenější moderátorská kolegyně Eva Aichmajerová. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Moderátorská hvězda televize Óčko a herečka populárního »nováckého« seriálu Ulice Eva Aichmajerová (27) se konkurence rozhodně nebojí! A moderátorské rady rozdává doslova na potkání.

Když se potkala s naším nejmladším moderátorem Vítkem Novákem (14), který moderuje nejen kulturní a společenské akce, ale i na kabelové Dětské televizi, hned mu dala několik cenných rad.

„Vítek je moc šikovný a má před sebou velkou budoucnost,“ pochválila jej Eva. „Evička je krásná a vtipná,“ oplatil jí kompliment Vítek, jehož moderátorským vzorem je Luboš Xaver Veselý z Křížových výslechů Frekvence 1. „Xaver umí dobře improvizovat, je vtipný, má skvělé hlášky a nebojí se zeptat na cokoli,“ zamýšlí se Vítek, který bude příští týden točit do Dětské televize rozhovor s Terezou Pergnerovou a začátkem prosince má v Přerově moderovat charitativní Vánoční koncert s Lucií Bílou. „Terezy si vážím a Lucie se mi zase líbí jako zpěvačka, a tak se na obě už teď moc těším,“ dodal Vítek Novák.

31.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.