Martina Navrátilová: Porazila rakovinu, teď adoptuje dítě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martina Navrátilová: Porazila rakovinu, teď adoptuje dítě?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Svět nedávno obletěla zpráva, že bývalá světová tenisová jednička Martina Navrátilová (53) má rakovinu prsu. S tou se ale statečně poprala a teď si přeje už jen jediné - zestárnout s jednou osobou, s níž by mohla adoptovat dítě.

Tenistka Martin Navrátilová si prošla nelehkým obdobím, když ji diagnostikovali rakovinu prsu. Vypadá to však, že nemoc porazila, a tak se teď soustředí především na svůj osobní život. „Vždycky jsem toužila po dlouhém a spokojeném vztahu, ale nikdy to tak nefungovalo. Snad se to teď splní,“ říká v rozhovoru pro Hello magazine tenistka, jenž je zasnoubená s modelkou Julii Lemigovou (36).

Nevylučuje dokonce, že s ní adoptuje dítě. „Ano, je to možné, ale mám dvě neteře, které prakticky beru jako své dcery, takže se tak sama necítím,“ usmívá se zas po hodně dlouhé době. Jak v rozhovoru pro magazín přiznala, dlouho trpěla kvůli vážnému onemocnění depresemi.

„Rozplakalo mě i to, že jsem nemohla najít džíny. Říkala jsem si, co to se mnou je?! Někdy jsem ani nemohla vstát z postele,“ popisuje nelehké chvíle, které už jsou snad za ní. „Jsem teď šťastná z toho co dělám a kam jdu. Byla jsem vždy za všechno vděčná a teď po tom všem jsem ještě víc,“ uzavírá.

ČTĚTE TAKÉ:

Tenisová legenda Navrátilová v legendární žižkovské hospodě! Martinu »doběhlo« Sto zvířat!

Martina Navrátilová a její expedice na Kilimandžáro - Buduje tým snů!

Co křičela tenistka Navrátilová, když porazila zhoubnou nemoc? Jdi do pr*ele, rakovino!

Martina Navrátilová - Natočila film o rakovině! Premiéra už v sobotu na CNN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.