Cruise chystá překvapení - Vystoupí v Talentmanii? Nova: Chceme ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cruise chystá překvapení - Vystoupí v Talentmanii? Nova: Chceme ho!

Nova se snaží Cruise nalákat na tučný honorář.
Nova se snaží Cruise nalákat na tučný honorář. (Aha! – Martin Přibyl, TV Nova)

Televize Nova se chystá zabodovat v boji o diváckou přízeň svého projektu Talentmania, který se potýká s upadající sledovaností a prohrává s konkurenčním Česko Slovensko má talent na Primě! Chce totiž využít přítomnosti americké hvězdy Toma Cruise (48), který bude tento víkend natáčet také v Bratislavě, a pozvat ho jako hosta do jednoho z přímých přenosů, které začínají tuto neděli!

„Ano, o Tomu Cruseovi jako exkluzivním hostu Talentmanie uvažujeme především proto, že nadcházející víkend natáčí v Bratislavě,“ řekla deníku Aha! koordinátorka Talentmanie Lucie Juráčková.

„Televize je už dlouho posedlá dostat do svého pořadu nějakou celosvětovou hvězdu. Cruise filmující v Praze je jejich ideální možností. Mají pro něj připravenou nabídku hostování v jednom díle Talentmanie za sto tisíc dolarů (zhruba 1 800 000 korun – pozn. red),“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize s tím, že Nově je jasné, že jinou než finanční motivaci pro herce nemají.

Jednání je zatím prý ve fázi oslovení. Nova už jednu menší štiku ulovila, nedávno do svého sitcomu Comeback natočila scény s rockerem Ozzy Osbournem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.