Dara Rolins: Jsem nevinná! Moje známá tvář mi ale škodí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins: Jsem nevinná! Moje známá tvář mi ale škodí...

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačce Daře Rolins (37) není do zpěvu, ale komu by v jejím případě bylo. „Tralala, ejchuchu… to mi teď nejde,“ říká, ale zdůrazňuje: Já rychle nejela, za smrt nemůžu! Myslí si, že známá tvář je ji při vyšetřování červencové nehody jen na škodu.

V rozhovoru pro časopis Týden si postěžovala, že se vyšetřování táhne neuvěřitelně dlouho. „Jsem zkrátka jedna z mnoha, stojím ve frontě a čekám, až se k mému případu dostanou povolaní a rozhodnou. Nyní by už měl být hotový znalecký posudek,“ vysvětlila.

„Je pár věcí, kterými jsem si stoprocentně jistá. A jedna z nich je, že jsem nejela rychle. Připouštím, že rychlá jízda mě baví, ale dovoluju si to na bezpečném úseku dálnice. Ne když mám na zadním sedadle v sedačce malé dítě,“ hájí se Dara.

„ V Šáreckém údolí ani nejde jet rychle, jsou tam serpentiny, samá díra, úzká vozovka, stěží se tam vejdou dva vozy, a když potkám autobus, musím couvat. Nejsem obviněná ani obžalovaná, ale je mi jasné, že se vyšetřování může posunout do dalšího levelu. V tomto případě mi moje známá tvář nepomůže, spíš naopak. Nejsem anonymní a cokoli se stane, může se nafouknout. Policie vnímá i ten mediální tlak, nedopustí ani stín pochybností, takže i kdyby přišla na jediné možné provinění ze sta možných, pošle to k dalšímu šetření,“ říká v rozhovoru.

Hudba, kterou žije od dětského věku ji teď příliš nepomáhá. „Najednou není ani do skoku ani do zpěvu. Dokonce jsem si někdy uprostřed těch bezesných nocí vůbec nedovedla představit, že ještě někdy vylezu na jeviště. Vždyť moje práce je tanec, zpěv, show, tralala, ejchuchu. Co budu dělat? Bude ze mě smutná šansoniérka? Já toho opravdu zas tak moc neumím,“ dodává Rolins.

Čtěte také:

Dara Rolins: Vyšetřování nehody se protáhne!

Dara 79 dnů po smrtící nehodě: Poprvé na pódiu! Třásla se mi kolena, říká...

Dara Rolins po výslechu na policii - Romantika s milencem!

Dara Rolins: Vrací se do práce! Vyšetřování smrtelné nehody se chýlí ke konci...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.