Helena Vondráčková v Opeře: Má v těle dráty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Helena Vondráčková v Opeře: Má v těle dráty!

Helena Vondráčková si i přes soudní prohru svůj večer užila.
Helena Vondráčková si i přes soudní prohru svůj večer užila. (Aha! – Karel Kopáč)

Helena Vondráčková (63) má za sebou dvě z nejnáročnějších vystoupení letošního roku! Společně se svými hosty totiž v pražské Státní opeře absolvovala dva koncerty plné filmových melodií Helena On Broadway. Za jejich úspěch prý vděčí drátům ve svém těle! K těm totiž její kolegové přirovnávají Heleniny hlasivky.

„Potěšil mne operní pěvec Miro Dvorský, který byl jedním z mých hostů, když mi řekl: Ty nemáš hlasivky, ty máš dráty!“ směje se Vondráčková, která před zaplněné hlediště předstupovala s velkou nervozitou a napětím.

Nejen kvůli trémě, kterou pociťuje před každým vystoupením, ale i kvůli okolnostem, které se předtím odehrály ve sporu s kolegyní Martou Kubišovou (67). V něm Vondráčková prohrála soud o 1.3 milionu za Martou zrušené turné a odvolala se k Nejvyššímu soudu.

„Říkala jsem si, že jestli to přežiju, tak už přežiju všechno na světě. Na starosti jsem si vzpomněla až při velkém potlesku, to byla síla. Jako bych z diváků cítila soudržnost se mnou, bylo to opravdu krásný,“ dodává Vondráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.