Poprvé od zjištění rakoviny byl Michael Douglas na večírku - Nádor už je poloviční! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poprvé od zjištění rakoviny byl Michael Douglas na večírku - Nádor už je poloviční!

Velký návrat. Herec s šarmantní Catherine po boku zdraví účastníky premiéry.
Velký návrat. Herec s šarmantní Catherine po boku zdraví účastníky premiéry. (EPA)

Široký úsměv, vášnivé polibky manželce a dobrá nálada na rozdávání. Tak vypadal Michael Douglas (65), když v pondělí večer dorazil na premiéru svého nového filmu v New Yorku. „Polovina nádoru už je pryč,“ volal hned od vchodu na novináře americký herec, který trpí rakovinou jícnu.

Od srpna, kdy mu lékaři nemoc objevili, se na žádné veřejné akci neukázal. Ve filmu »Wall Street: Peníze nikdy nespí« hraje sice hlavní roli, ale vzhledem k nemoci s ním na premiéře nikdo nepočítal. Douglas přesto přišel. „Polovinu chemoterapie mám za sebou a s vyhlídkami jsem spokojen,“ říká herec.

Něco na tom bude. Jeho manželka Catherine ZetaJones (40), která v posledních týdnech chodila jako tělo bez duše, zářila jako sluníčko. V dlouhých černých šatech navíc vypadala kouzelně. Herec poděkoval všem přítomným za podporu v boji s nemocí.

Kromě snahy ukázat, že se mu vede lépe, přivedly Douglase na premiéru i trochu sentimentální vzpomínky. Nejnovější film je totiž pokračováním trháku Wall Street z roku 1987, který z něho udělal hvězdu a vynesl mu sošku Oscara.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.