Marešova manželka Monika na liposukci: Mám špíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešova manželka Monika na liposukci: Mám špíčky!

Monika Marešová se včera objevila na hubnoucí proce-duře. Přiznala, že potřebuje shodit břicho po porodu. Roční Matěj Mareš byl s Monikou.
Monika Marešová se včera objevila na hubnoucí proce-duře. Přiznala, že potřebuje shodit břicho po porodu. Roční Matěj Mareš byl s Monikou. (Aha! – David Kundrát)

Manželka nevěrného moderátora Leoše Mareše (34) Monika (34) se při starání o dvě děti nezastaví! „Je toho hodně a je to náročné. Třeba večer koupání a ostatní věci, ráno školka a nákupy. Naštěstí nám hodně pomáhá Leošova maminka,“ přiznala Monika, která i přes hektický styl života přibírá tam, kde nechce!

„Mám špíčky,“ přiznala s tím, že se dokonce odhodlala k liposukci. Nedošlo však k žádnému chirurgickému zákroku, ale pouze k laserovému vyhlazení pokožky.

„Jde hlavně o ty partie po porodu, takže bříško,“ přiznala deníku Aha! Monika, která se chce líbit i novému partnerovi Martinu Řezáčovi (35). Ten se kvůli své nové lásce rozvádí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.