Česko Slovensko má talent: Důchodce v akváriu! Ne, tohle není týrání seniorů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česko Slovensko má talent: Důchodce v akváriu! Ne, tohle není týrání seniorů...

Pětašedesátiletý Bob Divílek se svým tělem dokáže neuvěřitelné kousky.
Pětašedesátiletý Bob Divílek se svým tělem dokáže neuvěřitelné kousky. (TV Prima)

Neuvěřitelné! Kulturista a akrobat Bob Divílek (65) včera večer v Česko Slovensko má talent předvedl takové kousky, že se porotě i divákům tajil dech. Čiperný důchodce se mimo jiné nasoukal do malého akvária. Podobně »ulítlý« je ale i jeho soukromý život.

Neuvěřitelné! Kulturista a akrobat Bob Divílek (65) včera večer v Česko Slovensko má talent předvedl takové kousky, že se porotě i divákům tajil dech. Čiperný důchodce se mimo jiné nasoukal do malého akvária. Podobně »ulítlý« je ale i jeho soukromý život!

„Jednou za mnou přišel šéf Moulin Rouge s tím, že moje Golden show, v níž jsem vystupoval natřený zlatou barvou, je dobrá, ale že bych měl zkusit něco nového. Dal mi fotku nějakého Inda, který byl složený v malém plastovém akváriu. Trvalo mi rok, než jsem se to naučil a poprvé s tím vystoupil před lidmi,“ zavzpomínal Divílek na to, jak se k zásadnímu číslu dostal.

Díky němu pak sjezdil celou Evropu. Jeho soukromý život ale jeho kočováním dost utrpěl. „Měl jsem pár známostí, ale nikdy jsem se neoženil,“ řekl Divílek. Navzdory tomu je pyšným otcem desetileté Barborky. „S Barborčinou mámou jsem se seznámil, když jí bylo 20 a mně 55 let. Chodila cvičit do sportovního klubu, který jsem tehdy spoluvlastnil,“ vypráví Bob.

„Byli jsme spolu čtyři roky, ale po narození dcery se přítelkyně změnila – začala kouřit, přibrala a mně to začalo vadit, tak jsme se rozešli,“ dodal akrobat na vejminku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.