Postižený hip-hoper a předskokanka Shakiry! Co předvedou dnešní reality show... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Postižený hip-hoper a předskokanka Shakiry! Co předvedou dnešní reality show...

 (TV Nova, TV Prima,)

Dnešní castingový díl Talentmanie prolétne hned třemi městy najednou. Vedle Leoše Mareše (34) se tentokrát postaví jako spolumoderátorka Slovenka Michaela Zvariková. Za týden se Talentmania dostane do fáze »soudný den«. První neděli v říjnu pak přijde na řadu přímý přenos. Ale zpět k dnešku – koho tedy uvidíme?

Hip-hoper s malýma nohama

Martin Nespi Nespešný (21) je odmalička postižený. Pořádně mu nenarostly a nezesílily nohy. Přesto ze svého handicapu vytěžil maximum a momentálně patří mezi nejlepší tanečník stylu breakdance. „Jak tancuji já, to by zdravý člověk jen tak lehce nedokázal. Hlavně stojky, kliky nebo přemety na rukou s nohama ve vzduchu,“ prozradil sympaťák Martin, který se několik let věnoval také judu.

„Neumím si představit den bez tanečního tréninku. A když ho vynechám, hned si nasadím sluchátka a začínám se hýbat – třeba i v autobuse,“ prozradil Nespi.

Martin ze svého postižení vytěžil maximum.

Objeví se supertalent: Čtrnáctiletá hvězda!

Televize Prima k dnešnímu dílu Česko Slovensko má talent uvolnila velmi málo informací. Z nich ale vyplývá, že největší hvězdou večera bude Julia Maria Sakar (14). Dívka, která skvěle zpívá, skládá hudbu, píše texty a předskakovala kolumbijské zpěvačce Shakiře (33).

S podobnou soutěží už má Julia zkušenosti. Loni se dostala do semifinále německé talentové soutěže Supertalent, kde jí aplaudovala porota v čele s německým hudebníkem Dieterem Bohlenem (56). Další významnou akcí, na které vystoupila, byl velký charitativní koncert v Bernu, kde zazpívala jako předskokanka světoznámé zpěvačky Shakiry.

Julia Sakar Shakira

Skleničkový jukebox

Petr a Tonda předvedou zajímavou show. Dokážou hrát na skleničky – a to jakoukoliv skladbu nebo písničku. Celá porota bude z jejich výkonu nadšená. Jen pro upřesnění – Petr hraje na skleničky a Tonda na kytaru.

Dívka z Mongolska

Ochko (16), která žije od 4 let ve Zlíně, porotě předvede tradiční mongolský tanec, který se naučila od maminky. Porota nazve její výkon uklidňujícím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.