Brousek promlouvá k jedlíkům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brousek promlouvá k jedlíkům

Otakar Brousek mladší bude vnitřním hlasem televizního diváka.
Otakar Brousek mladší bude vnitřním hlasem televizního diváka. (: ČTK, TV Prima)

PRAHA – Pořad Jste to, co jíte našel svůj hlas v Otakaru Brouskovi (49) mladším! Důležitou součástí nového televizního projektu o obézních spoluobčanech, ve kterém doktorka Kateřina Cajthamlová zabraňuje tlouštíkům, aby nadále páchali zločiny na svých tělech, je totiž i »vnitřní hlas«.

„Je to jakýsi vnitřní hlas televizního diváka,“ upřesňuje Petr Lesák z REAL TV, která pořad produkuje. „Proto se velice pečlivě zvažovalo, kdo se stane partnerem diváka i paní doktorky,“ říká bývalý hlasatel, který je nyní úspěšným producentem televizních pořadů. Na svém kontě již má pořady Vypadáš skvěle nebo Můžu u vás přespat.

A jaká bude »reality show« Jste to, co jíte? Patnáct vybraných tlouštíků dostalo šanci zhubnout pod odborným dohledem. Každý z účastníků pořadu je natáčen celých osm týdnů, po které se o něj stará paní doktorka. „Diváci uvidí jejich vítězství i prohry s novou dietou, založenou ne na tom, že hladoví, ale na tom, že jedí pravidelně, více než předtím a daleko zdravěji. Ne každý to dokáže,“ dodává Lesák s tím, že doktorka musela některé z účastníků dokonce diskvalifikovat, protože její čas je příliš cenný na to, aby se zabývala někým, kdo švindluje. Pořad se divákům představí už 11. září na Primě!

29.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.