Olga Menzelová slavila státnice - Rundu jí zaplatil i deník Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Olga Menzelová slavila státnice - Rundu jí zaplatil i deník Aha!

Oslavenkyně (druhá zleva) se nakonec uvolnila a přijala pozvání deníku Aha! na drink.
Oslavenkyně (druhá zleva) se nakonec uvolnila a přijala pozvání deníku Aha! na drink. (Aha! – David Kundrát)

Manželka režiséra Jiřího Menzela (72) Olga (32) má velký důvod k oslavě! Dokončila studium produkce na DAMU a co nevidět z ní bude magistra umění, bude se tedy moci honosit titulem MgA. Není divu, že když ji deník Aha! zastihl na utajovaném večírku v úzkém kruhu spolužáků, pozvání na sklenku oblíbeného pití se rozhodně nebránila.

Maminka roční Anny Karolíny, jejímž tatínkem zřejmě není Menzel ale jiný slavný režisér – Jaroslav Brabec (55), ten den úspěšně složila státní zkoušky, a tak není divu, že se spolu s ostatními studenty rozhodla velký úspěch zapít. „Bylo to takové spontánní rozhodnutí, ale moc nás dnes večer není. Třeba z mého ročníku jsem tu jenom já,“prozradila deníku Aha! Menzelová, když ji náš fotograf zastihl u baru ve Všehrdově ulici. Úspěšná studentka pak s radostí přijala pozvání na drink pro všechny zúčastněné.

„Moje práce na téma fundraisingu neboli získávání prostředků na obecně prospěšnou činnost měla 170 stránek. Téma ale využiji při přípravách výstavy na počest Nicholase Wintona, který před 70 lety zachránil 669 dětí, které by jinak skončily v koncentračním táboře,“ dodala Olga, jež se za odměnu chystá na dovolenou do Španělska, kam pojede i s maminkou a dcerou Aničkou. „Za to, že to se mnou celé vydržely,“ smála se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.