Vdova po Dlouhém Jungmanová: Žije s podivínem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vdova po Dlouhém Jungmanová: Žije s podivínem!

Petra Jungmanová, Václav Matějovský a Martin Pechlát.
Petra Jungmanová, Václav Matějovský a Martin Pechlát. (Aha! – David Kundrát, TV Nova)

Vdova po Vladimíru Dlouhém (†52) Petra Jungmanová (38) už má nového chlapa. V seriálu Ulice, kde hraje profesorku Martu Seidlovou, se v roli jejího manžela už dnes večer představí Martin Pechlát (35) alias Libor Seidl, který se blýskl například coby zamlklý podivín v komedii Účastníci zájezdu.

Role ženy v domácnosti a péče o čtyřletá dvojčata Honzíka a Jiříka se Jungmanové už začala zřejmě zajídat. Po smrti manžela se musí navíc hodně otáčet, protože složenky se platit prostě musí. Když ji Nova oslovila, dlouho se proto nerozmýšlela. „V seriálu si přijde na pěkné peníze. Honoráře se mohou vyšplhat až k deseti tisícům za natáčecí den,“ uvedl zdroj ze zákulisí seriálu.

A vzhledem k tomu, že vdova po známém herci v Ulici nemá jen epizodní roli, rodinnému rozpočtu tak významně přilepší.A na co se mohou diváci těšit? Zatímco Seidlová se bude pomalu sžívat s novým profesorským sborem a svéráznými studenty, jejího muže, který se poprvé představí právě dnes, čeká ostrý spor s radním Lumírem Nyklem v podání Václava Svobody.

„Rád by si v Ulici otevřel svou soukromou lékařskou praxi. V době komunálních voleb, které právě probíhají a v nichž kandiduje na místo starosty právě Nykl, se ale snaha o zřízení lékařské praxe stane pro Libora školou velkého vyjednávání,“ uvedla Eva Měšťáková z tiskového oddělení Novy.

Starost o ordinaci ale nebude to jediné, co bude Seidlovy v Ulici zaměstnávat. Pořádně si totiž užijí se svým pubertálním synem Mikulášem, kterého hraje Václav Matějovský.

Pechlát v Účastnících zájezdu.

Vladimír Dlouhý (†52)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.