V Hollywoodu zuří hádky: Krásky si vjely do vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V Hollywoodu zuří hádky: Krásky si vjely do vlasů!

PARIS HILTON
PARIS HILTON (: profimedia.cz, archiv)

Kdyby pohledy zabíjely, koupaly by se některé celebrity v krvavé lázni. Léto bylo žhavé, a tak se rozhořely také hádky mezi některými z největších hvězd Hollywoodu.

Tady jsou tři nejostřejší boje, které zuří v »továrně na sny«.

PARIS HILTON (25) a NICOLE RICHIE (25)
S přátelstvím je amen

Kdysi kamarádky na život a na smrt, nyní největší sokyně. Pariska a Nicole se po dlouhé době setkaly na párty v hollywoodském klubu Palladium, a atmosféra v sále pěkně zhoustla. Paris nakráčela ruku v ruce se svou novou intimní důvěrnicí, modelkou Kim Kardashian (25), se kterou celý večer okázale koketovala jen pár metrů od Nicole a jejích přátel. Nicole si však její dětinskou provokaci nepustila k tělu. Paris to ale dotáhla až do konce – když odcházela, zatancovala divoce na jednom z VIP stolů, vyslala posměšný pohled k Nicole a s vítězným smíchem odkráčela s Kim do noci…

MADONNA (48) a MARIAH CAREY (36)
Úspěch stojí za hádky

U příležitosti nedávných 48. narozenin Madonny si Mariah Carey přihřála svou polívčičku, když v jednom rozhovoru prohlásila, že »vyrostla« na Madonnině hudbě. Jasně! Chtěla tím říct, že Madonna už je pořádně stará »rašple« – a to se královny popu samozřejmě dotklo. Ale kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp… Madonna sklízí úspěchy s nejnovější Confessions Tour, která jí má vydělat rekordních 5 miliard korun v přepočtu, zatímco Mariah byla nucena zrušit koncerty, protože se neprodalo dost vstupenek! Madonna se tomu údajně jen povýšeně zasmála a požádala své promotéry, aby jí poslali e–mailem podrobné informace.

MARY JO EUSTACE (48) a TORI SPELLING (33)
Válka kvůli chlapovi

Tori Spelling sice prožívá něžné líbánky s novým chotěm Deanem McDermottem (39), ale vytáhla do brutální veřejné bitvy s Deanovou ex-manželkou Mary Jo Eustace. Když se setkaly ve společnosti, Tori prohlásila: »Buď půjde ona, nebo já!« Dřív než si mohly vjet do vlasů, pořadatelé vyhodili Mary Jo, která musela dění v sále sledovat v televizi v přilehlé kanceláři. Tori si navíc neodpustila jízlivou poznámku, že Mary Jo je o 15 let starší než ona, když prohlásila: »Když máte mladší ženu, může vám dát víc dětí.«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.