S Karlem Gottem na turné - Skončil v posteli Evy Urbanové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

S Karlem Gottem na turné - Skončil v posteli Evy Urbanové!

Mistr si vyzkoušel i postel kolegyně Evy Urbanové. O avantýru ale nešlo. Jen nevěděl, že ho omylem poslali do špatného pokoje.
Mistr si vyzkoušel i postel kolegyně Evy Urbanové. O avantýru ale nešlo. Jen nevěděl, že ho omylem poslali do špatného pokoje. (Aha! – Karel Kopáč)

Čeká ho turné, na které se měsíce pečlivě připravoval. Karel Gott (71) se ale před sérií třinácti koncertů s operní divou Evou Urbanovou (49) nestresoval, naopak překypoval »boží« náladou! Když mu před včerejším vystoupením na zaplněném děčínském zimním stadionu fanynka přinesla jeho čtyřicet let staré fotografie, naprosto ji odzbrojil fórkem. „Tohohle zpěváka mám opravdu nejradši!“

Deník Aha! strávil s Mistrem skoro celý den před startem turné – od příjezdu do Děčína, přes ubytování se v luxusním hotelu až po zabijačkovou hostinu v myslivně, kterou pro něj a jeho spolupracovníky vystrojili pořadatelé.

Ale nejen zábavou byl zpěvák živ. Obyvatelům Děčína, který nedávno postihly povodně, s Urbanovou daroval materiální pomoc v hodnotě sto tisíc korun. A solidaritu obě pěvecká esa vyjádřila i tím, že neměla hvězdné manýry a spokojila se s nedávno vyplavenými šatnami hokejistů.

„Prostory jsme sice dezinfikovali, ale stejně je tu všude cítit pot po našich sportovcích. Snad to nebude umělcům vadit,“ obávali se pořadatelé. Kdoví jestli spartánské podmínky Gottovi s Urbanovou neprospěly – plnou halu dostali do kolen tak, že včerejší koncert končil ovacemi vestoje…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.