Ivana Gottová: Chci vysílat živě! Prima: To nehrozí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová: Chci vysílat živě! Prima: To nehrozí!

Ivana Gottová (vpravo) s Martinou Gavriely.
Ivana Gottová (vpravo) s Martinou Gavriely. (Aha! – Marek Pátek)

Moderátorka VIP zpráv televize Prima Ivana Gottová (34) si věří a chce pořad moderovat živě! Od spuštění zpráv ze světa slavných přitom uplynuly zatím necelé dva měsíce a manželka Karla Gotta pojala podezření, že už je profesionálkou.

„Čekám jen na to, kdy Prima určí datum. Já jsem připravená,“ trvá na svém. Televize si však myslí, že její čas ještě nedozrál. Prima totiž nemá ambice vysílat večerní dvanáctiminutový blok ze světa celebrit bez »předtáček«. „Zatím vše zůstává a my budeme večerní VIP zprávy i nadále natáčet s předstihem a vysílat ze záznamu,“ ubezpečuje tisková mluvčí Primy Jana Kocová.

O »přímém přenosu« si tak Ivana Gottová, pro niž se jedná o první práci tohoto typu, může nechat jen zdát a její kolegyně Martina Gavriely taktéž. Svůj první »živák« však mají obě dvě za sebou. Nebyl sice přenášen televizí, ale své příznivce si našel. Hned po skončení středečního zpravodajského bloku v pražském klubu Infinity rozdávaly Gottová s Gavriely autogramy. Přišla však jen dvacítka fanoušků. A protože práce nebylo mnoho, mohly si alespoň spokojeně užívat zábavu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.