Janáčková se vrací do Ordinace: Chci zpátky svoje dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janáčková se vrací do Ordinace: Chci zpátky svoje dítě!

Kristýna Janáčková a její role diváky nenechala chladnými.
Kristýna Janáčková a její role diváky nenechala chladnými. (TV Nova)

Herečka Kristýna Janáčková (28) alias nezdárná a protivná sestřička Kristýna ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se po odmlce vrací do seriálu ve velkém stylu! A nejedné z postav svým jednáním pořádně zavaří.

Málokdo z »Růžovky« pije televiznímu národu krev tolik jako nevyzrálá sestřička Kristýna, která kvůli nahodilé milostné avantýře opustila i svého syna Tadeáše. „Vrátím se a budu ho chtít zpátky. Asi nepřekvapí, že tím dost namíchnu svoji seriálovou sestru i matku v podání Dany Morávkové a Vlasty Žehrové. Ty mi budou mít za zlé hlavně to, že ho budu chtít odvézt do ciziny,“ nechala se slyšet mladá herečka, která už od konce července zase natáčí.

„Diváci se ale dočkají velkého obratu, který čekal už jen málokdo. Sestřička Kristýna totiž dospěje a konečně se začne chovat jako zodpovědná mladá maminka,“ pochvaluje si vývoj svojí role Janáčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.