Dara Rolins (37) na policii - Po výslechu prchla za milencem! Manévry jako v akčním filmu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins (37) na policii - Po výslechu prchla za milencem! Manévry jako v akčním filmu

Pro Daru nebylo jednoduché se k celé věci vracet.
Pro Daru nebylo jednoduché se k celé věci vracet. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Dara Rolins (37) se musela ve vzpomínkách znovu vrátit k tragické nehodě, při níž 10. července zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Včera ráno se v doprovodu svého právníka Roberta Vladyky vypravila na kriminální oddělení policie Prahy 8, odbor dopravních nehod, kde měla podat vysvětlení.

Myslela, že všechno zhojí čas. Včera ráno ale Rolins při cestě na policii muselo být jasné, že ani ten není všemocný. „Nešlo o výslech, ale o podání vysvětlení. Kdyby pan Rotrekl nehodu přežil, musel by se na policii také dostavit,“ upřesnil Dařin právník. „Má klientka zvládla celou situaci poměrně v klidu, důstojně. Samozřejmě to oživilo celou událost, což není pro nikoho příjemné,“ dodal s tím, že Rolins policii během dvou hodin vysvětlila průběh nehody i to, co tragédii předcházelo.

Zpěvačka i její zástupce nyní doufají, že tento případ nedojde k soudu. „Všechny informace, které mám, pocházejí od mé klientky, takže bych se nerad vyjadřoval k možnému vývoji celé věci,“ řekl Vladyka, podle nějž budou první výsledky známy nejdříve v polovině září. Podle informací deníku Aha! však na základě předběžných měření na vozovce, kde k nehodě došlo, policie neshledává vinu na straně zpěvačky.

„Vzpomínky na tu nehodu ji dost vykolejily, a tak požádala o to, jestli by se odtud mohla pokud možno nepozorovaně dostat, aby se vyhnula zbytečné pozornosti. Z ďáblické služebny ji tak odvezl neoznačený policejní vůz,“ uvedl zdroj z okolí zpěvačky.

Poté, co se Dara ujistila, že ji nikdo nesleduje, přesedla do svého vozu a odjela ke své manažerce. „Nebylo pro ni vůbec jednoduché se k celé věci znovu vracet. Zvláště teď, když zase začala klidně spát,“ nechala se slyšet její manažerka Eva Skallová. Od ní už Rolins zamířila na Vyžlovku, kde na ni čekal přítel Matěj Homola s dcerou Laurou. Až tady si zpěvačka mohla poprvé oddechnout...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.