Zdeňka Žádníková: Janička je velekněžna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeňka Žádníková: Janička je velekněžna!

Matka s dcerou si spolu zahrají v třetí sérii Rodinných pout.
Matka s dcerou si spolu zahrají v třetí sérii Rodinných pout. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Zdeňka Žádníková-Volencová (31) alias seriálová Ivanka z »primáckých« Rodinných pout opravdu nezahálí. Dva měsíce po porodu už vstoupila do natáčení další série rodinné ságy Rubešů.

Zdeňka Žádníková-Volencová (31) alias seriálová Ivanka z »primáckých« Rodinných pout opravdu nezahálí. Dva měsíce po porodu už vstoupila do natáčení další série rodinné ságy Rubešů a spolu s ní se v záři reflektorů objeví i její dvouměsíční dcerka Janička.

„Jana hraje kluka Štěpána. Sháním proto modré dupačky všech velikostí,“ směje se herečka. „Janička naštěstí natáčení prožívá celkem klidně,“ dodává. Malá Jana má kromě seriálového jména Štěpán ještě několik dalších. „Doma jí říkáme buď Jáňo, Janďule, Jaňouchu, ale i docente či velekněžno. A proč zrovna takto? Moje kamarádka Ellen, která se zabývá numerologií, mi podle data narození totiž zjistila, že je velekněžnou. A upozornila mě, že se k ní mám podle toho také chovat,“ uzavírá se smíchem Zdeňka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.