Zpěvačka Anna K.: Zrušila svatbu! Prsten od přítele si nechala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Anna K.: Zrušila svatbu! Prsten od přítele si nechala!

Zpěvačka Anna K. o víkendu zpívala na Benátské noci.
Zpěvačka Anna K. o víkendu zpívala na Benátské noci. (ČTK)

Zpěvačka Anna K. (44) zrušila svatbu s hudebníkem Tomášem Varteckým. Sňatek, o němž hovořila v dobách, kdy byla na počátku boje s rakovinou prsu, tedy nebude.

S postupně přibývající jistotou úplného uzdravení tak zpěvačka upustila od plánovaného životního kroku, a to svazku manželského.

Přitom ještě před půlrokem zaháněla chmurné myšlenky plánováním manželství se svým dlouholetým partnerem. „Teď jsem Tomášovi říkala, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ přiznala Anna K. v rozhovoru pro časopis Instinkt, který vyšel počátkem března tohoto roku.

Člověk míní, život mění! Anna K. se pomalu a jistě dostává do kondice a rázem přehodnocuje svá rozhodnutí vyřčená ve strachu a beznaději. Prsten, který dostala od svého Tomáše, však Anička nesundavá. „Je vyjádřením lásky, přátelství, zdraví a věrnosti. Tento prstýnek jsem si moc přála. Jde o model Trinity od Cartiera, který mi dal přítel,“ přiznala deníku Aha! Anna K. (vlastním jménem Lucianna Krejcarová) jen den po úspěšném koncertu na Benátské noci.

Anna K. v posledním roce absolvovala několik desítek chemoterapií, které dopomohly k lepšímu zdravotnímu stavu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.