Hranáč řádil jako Marilyn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hranáč řádil jako Marilyn

Martin Hranáč se stal hvězdou večera. Všechny přítomné bavil převlečený za americkou krásku Marilyn Monroe.
Martin Hranáč se stal hvězdou večera. Všechny přítomné bavil převlečený za americkou krásku Marilyn Monroe. (: Kateřina KALIBÁNOVÁ)

PRAHA – V Baru v Go Žlutých lázních to pěkně žilo. Zpěvák Zdeněk »Style« Hrubý tam totiž slavil pětatřicáté narozeniny. A chvílemi ho dokonce obšťastňovala i slavná Marilyn Monroe.

V Baru v Go Žlutých lázních to pěkně žilo. Zpěvák Zdeněk »Style« Hrubý tam totiž slavil pětatřicáté narozeniny. A chvílemi ho dokonce obšťastňovala i slavná Marilyn Monroe.

„Byl jsem naprosto šokovaný. Slibovali mi k narozeninám překvapení, ale až takové jsem opravdu nečekal. Stále se na mě lepila sladká Marilyn, ale bohužel jen v podání neVyVoleného Martina Hranáče,“ řekl nám zaskočený Hrubý.

„Měla to být legrace. Chtěl jsem, aby se všichni bavili, a myslím, že se to povedlo,“ liboval si Hranáč. Nakonec se Hrubý dočkal pořádného překvapení. Jako dárek totiž dostal módní přehlídku, kdy se nejen pro něj po baru promenádovala skupina modelek jen v plavkách.

Velký ovocný dort s pětatřiceti svíčkami mu přinesla misska Renata Langmannová a moderátorka Lucie Koňaříková a také mu svíčky pomohly sfouknout. Na panáka se nechal pozvat neVyVolenou Marií Kovácsovou a na oslavě nechyběl ani zpěvák Milan Drobný. Celý narozeninový večer moderoval Vlasta Korec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.