Karel Gott - Odřekl vystoupení na Slovensku , odmítl zpívat na fotbalovém hřišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott - Odřekl vystoupení na Slovensku , odmítl zpívat na fotbalovém hřišti!

Na slovenském festivalu Karel Gott nezazpívá.
Na slovenském festivalu Karel Gott nezazpívá.

Už za týden měl Karel Gott (71) vystoupit na jednom ze slovenských festivalů. Jenže když se dozvěděl, že kvůli velkému zájmu přesouvá organizátor festival na fotbalové hřiště, řekl rázné »ne«!

Karel Gott by udělal pro fanoušky asi cokoliv. Překonával různé zdravotní neduhy i bolest, jen aby nezklamal a na akcích, na nichž přislíbil účast opravdu zazpíval. Jenže čeho je moc, toho je příliš. A tak když se nestárnoucí slavík dozvěděl, že se slovenský festival přesouvá z původně ujednaného amfiteátru na fotbalové hřiště, účast nekompromisně zrušil.

„Po oznámení, že Karel Gott vystoupí na tomto festivale se pro velký zájem fanoušků pořadatel rozhodl přemístit koncert z amfiteátru na fotbalové hřiště. Tím byla porušená původní dohoda, která měla návaznost na smlouvu bratislavského koncertu Karla Gotta a Evy Urbanové dlouhodobě připravovaného na začátek listopadu,“ uvedl pro server topky.sk management Karla Gotta.

Organizátoři chtěli příliš a teď nemají nic. „Je nám to líto, jen jsme chtěli, aby si koncert mohlo vychutnat co nejvíc Gottových fanoušků,“ kroutí smutně hlavou organizátor festivalu Dušan Drobný, který má teď plné ruce práce sehnat adekvátní náhradu za českou pěveckou hvězdu.

Slovenští fanoušci Karla Gotta ale nemusejí věšet hlavu, jeho management zároveň potvrdil, že koncert naplánovaný na 6. srpna v Myjavě se uskuteční beze změn.

ČTĚTE TAKÉ:

Gott zase řádí!

Po německém trapasu Gottovi pomůže Urbanová

Karel Gott o soudním sporu s Němci - Jsem z toho rozladěný...

Němečtí fanoušci nachlazeného Karla Gotta po koncertě: Byli jsme podvedeni!

Foto Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.