Moderátorka Aichmajerová: Pokus o sebevraždu! Kvůli chlapovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Aichmajerová: Pokus o sebevraždu! Kvůli chlapovi

Eva Aichmajerová
Eva Aichmajerová

PRAHA – Sexbomba Eva Aichmajerová (27) se pokusila spáchat sebevraždu! A to z nešťastné lásky, když ji opustil její tehdejší přítel Radek (30)!

Sexbomba Eva Aichmajerová (27) se pokusila spáchat sebevraždu! A to z nešťastné lásky, když ji opustil její tehdejší přítel Radek (30)!

„Byla jsem do něj hrozně zamilovaná a on se se mnou rozešel,“ vzpomíná moderátorka a herečka na své nejtěžší životní období, když ji před devíti lety opustila její velká láska. „Chtěla jsem si vzít prášky na spaní Rohypnol a umřít,“ přiznala deníku Aha! Eva. „Rohypnol je ale pouze na lékařský předpis, který jsem neměla, a protože mi ho nikde v lékárně nechtěli prodat, koupila jsem asi třicet různých jiných prášků na spaní. Bydlela jsem v Praze sama v garsonce a v ní do sebe narvala všechny prášky, které jsem stihla spolykat,“ vzpomíná Eva na chvíle, kdy se chtěla zabít.

Tenkrát přijela z Ameriky, kde fotila erotiku, a když ji opustil muž jejího srdce, připadala si najednou zcela osamělá a nechtěla žít dál. A proto se o prázdninách, jen pár dnů před svými devatenáctými narozeninami, pokusila spáchat sebevraždu. „Naštěstí jsem to přežila a druhý den se sama probrala. Asi tři dny jsem nemohla vůbec vyjít z bytu. Bylo mi strašně špatně a pořád jsem jen zvracela, i když jsem už neměla co. To mi bylo opravdu na umření a zároveň jsem si uvědomila, že to byla absolutní kravina a jak moc bych tím ublížila mámě a rodině. Ještě měsíc po mém pokusu se zabít jsem byla zdravotně úplně rozhozená a strašně mě bolely ledviny,“ dodala Eva Aichmajerová. Od té doby milovaného Radka neviděla a záměrně jej zcela vymazala ze svého života. Dokonce spálila i všechny jeho fotografie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.