Michal Dvořák a DJ Lucca si odnesli syna z porodnice a chystají svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal Dvořák a DJ Lucca si odnesli syna z porodnice a chystají svatbu!

Michal nemohl syna při odchodu z porodnice utišit. Ukázalo se, že Michal Dvořák junior má hlad.
Michal nemohl syna při odchodu z porodnice utišit. Ukázalo se, že Michal Dvořák junior má hlad.

Bývalý člen skupiny Lucie Michal Dvořák (44) si spolu se svou přítelkyní dýdžejkou Luccou odnesli v pátek v poledne z podolské porodnice syna Michala. „Svatba bude,“ prozradil při odchodu Dvořák, který své partnerce Lucii nepřinesl kytici, jak je zvykem, protože je na květiny alergická a dal přednost o hodně honosnějším darům.

Po pěti dnech v porodnici si šťastní rodiče Michal Dvořák a jeho přítelkyně Lucie Kvasnicová alias DJ Lucca odnesli malého Michálka domů. Ten se při opouštění nemocnice rozplakal tak, že nebyl k utišení. „Je to marný, má hlad,“ řekl Dvořák. „Kojím každé dvě hodiny, tak to akorát vychází,“ usmála se DJ Lucca. A měli pravdu, jakmile děťátko přivinula v autě k prsu, byl klid.

Doma čeká na dýdžejku nové auto, které dostala za porod. „Koupil jsem jí auto - Volkswagen Tiguan a ještě samozřejmě proběhne nějaký briliant,“ prozradil Dvořák. Na malého Michala pak čeká luxusní výbavička. „Myslím, že toho máme víc než nakonec budeme potřebovat. Nejdéle jsme vybírali kočárek. Hlavně, abych se dal dobře skládat. Kočárek Seed Pli nás nadchnul,“ usmívala se Lucie.


Teď pár nejspíš začne připravovat svatbu. Michal Dvořák už byl třikrát ženatý, s žádnou z manželek ale potomka neměl. Až Lucie, se níž žije na hromádce mu porodila syna. Možná i proto se rozhodl hudebník zkusit štěstí napočtvrté. „Na manželství jsem nezanevřel, určitě se vezmeme. Svatba bude,“ hýřil nadšením šťastný otec.

Šťastná rodinka opuští porodnici v Podolí. Na malého Michala doma čeká velkorysá výbavička a na jeho maminku Lucii nové auto.

ČTĚTE TAKÉ:

Michal Dvořák z kapely Lucie - Je z něj táta! Má syna Michaela (3,71 kg, 52 cm)

Michal Dvořák z kapely Lucie: Bude ze mě otec!

Foto Seed Pli

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.