Dejdar osahával hostesku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dejdar osahával hostesku!

Martin Dejdar si osahal hostesku, která předváděla jeho dres, a pozorně koukal, zda jí nesluší víc než jemu.
Martin Dejdar si osahal hostesku, která předváděla jeho dres, a pozorně koukal, zda jí nesluší víc než jemu. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Herec Martin Dejdar (41) žije už pár měsíců hokejem. Česká televize totiž natáčí nový seriál Poslední sezona, kde Dejdar ztvární hokejistu Jana Krola.

Herec Martin Dejdar (41) žije už pár měsíců hokejem. Česká televize totiž natáčí nový seriál Poslední sezona, kde Dejdar ztvární hokejistu Jana Krola. „Odehráli jsme již kolem dvaceti zápasů a párkrát jsem dostal i na budku,“ přiznal se Dejdar v restauraci Café svatého Václava, když osahával hostesku, která měla na sobě jeho dres.

„Nejneukázněnější člen družstva je herec Pavel Nový,“ dodal Dejdar. „Pořád mi nadávají, že nic nestíhám. Tak se bráním tím, že začínám s hokejem v době, kdy většina hráčů končí. Hraji ho teprve od svých čtyřiceti let,“ řekl Pavel Nový.

V seriálu se objeví i muzikálový herec Jan Révai, Jirka Mádl, Michal Suchánek či hokejový mág Jiří Hrdina nebo Jarda Jágr. V seriálu se tedy dočkáme i mistrných kousků na ledě. „Jirka Hrdina nechtěl být ani v titulkách, když viděl, jak herci hrají hokej. Pravda je, že jsme se hodně zlepšili, a on to ocenil,“ řekl herec Dejdar, který v seriálu nejen hraje, ale podílel se na něm i jako tvůrce. Všechny herce a hokejisty HC Olymp dal totiž dohromady právě on. Hráči Olympu se dokonce hned v prvním díle, který odvysílá Česká televize už v říjnu, utkají s Jágr teamem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.