Penélope Cruz & Javier Bardem - Tajná svatba na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Penélope Cruz & Javier Bardem - Tajná svatba na pláži!

Vášniví milenci ve filmu Vicky, Christina, Barcelona i ve skutečnosti.
Vášniví milenci ve filmu Vicky, Christina, Barcelona i ve skutečnosti. (Profimedia.cz, Isifa.com, ara)

Penélope Cruz (36) je vdanou paní! Uhrančivá španělská herečka se provdala za krajana a kolegu Javiera Bardema (41). Zamilovaný pár si »ano« řekl na tajném obřadu na Bahamách už začátkem července.

Obřadu, který se konal před domem jejich kamaráda, se zúčastnily jen rodiny obou herců. Nevěsta na sobě měla svatební šaty od svého kamaráda, módního návrháře Johna Galliana.

S Javierem se poprvé potkala na natáčení filmu Jamon, Jamon v roce 1992. Tehdy ale jiskra ještě nepřeskočila. Stali se »jen« dobrými přáteli. Chodit spolu začali až v roce 2007, kdy společně natáčeli film Woodyho Allena Vicky, Christina, Barcelona. Také proto jsou jejich milostné scény plné vášně!

Žhavou romanci ale dlouho drželi pod pokličkou. Svou lásku jí Javier poprvé vyznal před celým světem při své letošní děkovné řeči na festivalu v Cannes, když přebíral cenu za nejlepšího herce. „O tu radost se chci podělit s přítelkyní, parťačkou, láskou: Penélope. Jsem ti vděčný a miluju tě,“ řekl v emotivním projevu a herečce vhrkly do očí slzy.

Penélope a Javier jsou manželé nejen slavní, ale i oscaroví. Bardem získal pozlacenou sošku za vedlejší roli ve filmu Tahle země není pro starý z roku 2007. Cruz si cenu odnesla v roce 2009 rovněž za vedlejší roli ve filmu Vicky, Christina, Barcelona.

Šaty Johna Galliana - Odhadovaná cena: 200 tisíc

Patrně takovéto šaty Johna Galiana za zhruba 200 tisíc korun měla Penélope na sobě. Vůbec nejdražší svatební róbu tohoto tvůrce na sobě měla manželka Donalda Trumpa Melania Knauss. Šaty vážily 23 kilogramů a pokrývalo je 1500 perel a křišťálů. Stály čtyři miliony korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.