Po Madonně jde mafie! Zruš koncerty, nebo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Po Madonně jde mafie! Zruš koncerty, nebo…

Madonna s rodinou…
Madonna s rodinou…

MOSKVA – Kontroverzní světové koncertní tour královny popu Madonny (48) není po chuti ruské mafii, a ta to nyní dala zpěvačce i patřičně najevo. Madonna dostala v posledních dnech několik výhružných dopisů a e-mailů.



Mafiáni žádají, aby turné ihned ukončila, jinak unesou nejen ji, ale i její dvě děti – dceru Lourdes (9) a syna Rocca (6)! V ohrožení jsou tak i dva plánované koncerty Madonny v Praze (6. a 7. září)…

Madonnin manžel Guy Richie (37) nebere totiž hrozby ruské mafie vůbec na lehkou váhu. Po dohodě s manažerem celého turné Chrisem Lambem se ihned rozhodl jednat. Několikanásobně posílil ochranku okolo celé rodiny a přijal i další „nezbytná bezpečnostní opatření“. A v případě, že by se ohrožení ukázalo jako reálné, jsou prý skutečně připraveni turné ukončit!

Sama Madonna ale zatím tvrdí, že se zastrašit nenechá. „Je neuvěřitelná, vůbec se nebojí a turné chce za každou cenu dokončit,“ řekl její manžel Guy s tím, že Madonna podobné situace zažila už v minulosti: „V roce 2004 jí izraelští teroristé vyhrožovali, že ji zabijí a děti taky. Dostávala dopisy napuštěné jedem.“ Zároveň ale dodává, že dobře ví, čeho je ruská mafie schopná…

Římskokatolická církev sice výhrůžky ruského podsvětí odsoudila, sama ale proti Madonně brojí také, a vyzývá fanoušky, aby koncerty bojkotovali. Důvod? Kvůli scéně s trnovou korunou a ukřižováním.


Autor: (kru)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.